17 / 05 / 2024

Mavikent cami yeri

Mavikent cami yeri

Mavikent'te yapılacak cami yerinde inceleme olacak. Mavikent Mahallesi siteler mevkine yapılacak olan ve Kumluca Belediye Meclisinden plan tadilatı yapılarak yapımı onaylanan cami yerinde inceleme yapılacak.

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'deki 7 iş yeri ve 1 adet lojman kiraya veriliyor! 

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'de yer alan 7 adet iş yeri ile 1 adet cami lojmanı kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri...

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

TOKİ Mayıs'ta 4.185 konut, 10 iş yeri, 6 cami üretti!

Evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak için çalışan T.C. Başbakanlık toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mayıs ayında 4 bin 185 konut, 10 ticaret merkezi, 6 cami üretti..

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde yıkım başladı!

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Harran'daki Ulu Cami restore edilecek!

Dünyanın en eski yerleşim yerleri arasında gösterilen Harran Ören Yeri'ndebulunan tarihi Ulu Cami'de restorasyon çalışması başladı.

TOKİ Mavikent 5. Etap kura yeri!

Şahinbey Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte hayata geçireceği Mavikent 5. Etap'taki daireler kura ile satılacak. İşte, TOKİ Mavikent 5. Etap kura yeri...

TOKİ Ortahisar Pelitli 41 işyeri ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ortahisar'ın, Pelitli Mahallesi'nde 41 Adet İşyeri, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli 41 iş yeri ihalesi 26 Mayıs'ta!

TOKİ Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pelitli mahallesi'nde 41 adet iş yeri ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 26 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Beypazarı Cami projesinde sona gelindi!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın en önemsediği projelerden biri olan ve şehir mezarlığı yanında yapımı devam eden Musalla, Taziye Yeri ve Cami projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kastamonu Küre İmralı Köyü'nde yeni cami yapılıyor!

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı İmralı Köyü Çırak mahallesinde geçtiğimiz aylar içerisinde inşaatına başlanılan cami inşaatına hayırseverlerden yardım bekliyor.Cami 200 kişilik olup, içerisinde,cenaze yıkıma yeri olacak

Şanlıurfa'da yeni cezaevine 150 kişilik cami yapılacak!

anlıurfa’nın Hilvan İlçesi sınırları içinde yapımı devam eden Cezaevi’ne 150 kişilik cami yapılması için yer tespiti yapıldı. Cezaevi Müdürü ve yüklenici firma yetkilileri,Cezaevi İnşaatı ve yapılacak olan Cami yeri hakkında bilgi verdi.

Nevşehir Yeni Cami hizmete açıldı!

Kaymaklı merkezde bulunan Yeni Cami' nin bakım, onarım ve genişletilmesi çalışması tamamlanarak halkımızın hizmetine açıldı. Yeni eklenen kadınlar için namaz yeri ile birlikte bir adet dükkan, abdest alma yeri ve tuvaletlerin yenilenmesi tamamlandı.

Mavikent cami yeri Haberi

Mavikent cami yeri

Mavikent Mahallesi siteler mevkine yapılacak olan ve Kumluca Belediye Meclisinden plan tadilatı yapılarak yapımı onaylanan cami yerinde Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç, cami mimarı İrfan Sezer, belediye meclis üyeleri ve site yöneticileri tarafından incelemelerde bulunuldu. 


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Siteleri yönetimi tarafından bölgede bir cami ihtiyacı olduğu ve gerekli izinlerin verilmesi halinde site yönetimi olarak kendilerinin cami inşaatım yatıracaklarını belirterek Kumluca Belediyesi'ne müracaat ettiklerini, belediye meclisi olarak da cami yerinin imar planı tadilatını yaptıklarını söyledi.


Akdeniz'de Yeni...