02 / 05 / 2024

Mavikent Konutları başvuruları

Mavikent Konutları başvuruları

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

Mavikent Konutları'nın 3. etabı tamamlandı!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ilçenin yeni gelişen bölgesi Akkent'te dar gelirli aileleler için yaptırdığı Mavikent konutlarının üçüncü etabı da tamamlandı. Konutlar iki hafta içinde hak sahiplerine teslim edilecek.

Ankara Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan konutlar başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları başvuruları başladı!

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları'ndaki 155 adet konutun başvuru dönemi bugün başladı. Başvurular, T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubelerden yapılabiliyor..

Çankırı Kentsel Dönüşüm Konutları başvuruları sona eriyor!

Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm 502 Konut Projesi 2.etap 502 (414) adet konut kapsamında üretilecek 249 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Kura ise 27 Temmuz'da çekilecek..

TOKİ Meram emekli konutları başvuruları başlıyor!

TOKİ Meram emekli konutları için başvurular bugün başlıyor. Projede 198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları!

Toplamda 36 adet daireden meydana gelen TOKİ Bilecik Pazaryeri'nde stoklarda bulunan 2 adet konut kurasız olarak açık satışta. İşte, Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları...

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları başvuruları!

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları başvuruları devam ediyor. Projede 80 adet daire standart grup için satışta.

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Peşinatta yüzde 20 ile 30 arasında indirim sağlanan projede 129 adet daire satışta. İşte Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuruları...

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuruları!

Fiyatların 65 bin 362 TL'den başladığı projede 54 adet daire mevcut. İşte Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuruları...

Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları!

Açık satış yöntemiyle satışta olan projede 180 aya varan vade sağlanıyor. İşte Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları...

TOKİ Manisa Salihli Altgelir Konutları başvuruları!

TOKİ Manisa Salihli Altgelir Konutları başvuruları 24 Ağustos'ta başlayacak. Projede 2 adet konut açık satış yöntemiyle satışta.

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuruları!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuruları başladı ve devam ediyor. Projede daire fiyatları 103 bin 921 TL'den başlıyor.

Mavikent Konutları başvuruları Haberi

Mavikent Konutları başvuruları


Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.


Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara ucuz konut verebilmek için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etabın kayıtları 2 Eylül’de sona erdi. Kira öder gibi uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar kayıtların başladığı 1 Ağustos tarihinden itibaren belediye hizmet binasında büyük yoğunluğa neden oldu. 33 gün süren ön kayıt işleminde Mavikent’ten konut sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlar nüfus cüzdanları ile Şahinbey Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü’ne başvuru yaptı. Ön başvuruda üzerinde taşınmaz mal bulunan vatandaşlar elenirken, herhangi bir taşınmaza sahip olmayan vatandaşların başvuruları ise gelir incelemesi yapılmak üzere kabul edildi.


Daha önce dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı Mavikent Konutları’yla 3 bin...