06 / 05 / 2024

mavişehir bisiklet yolu

mavişehir bisiklet yolu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Bisiklet Kenti İzmir” projesi başladı. Mavişehir ile İnciraltı Öğrenci Yurtları arasında kalan güzergahta özel park yerleri ve kioskların kurulumu tamamlandı.

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Başkentte 'Bisiklet Yolu Projesi' için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirmeyi planladığı 9 etaptan oluşacak 53,6 kilometre uzunluğuna sahip "Bisiklet Yolu Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Ankara'da 56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başlandı!

Ankara Ulaşım Çalıştayı'nın açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başladık" dedi...

Ankara'ya 56 kilometrelik bisiklet yolu geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek 56 kilometrelik "Bisiklet Yolu Projesi" kapsamında, 5 üniversite ile iş birliği protokolü imzalandı...

Batman'a 6 kilometrelik bisiklet yolu!

İçişleri Bakanlığı tarafından kanun hükmünde kararnameyle görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, kent sakinlerinin spor yapmasına olanak sağlamak ve şehir içi ulaşımda bisiklet kullanımını teşvik etmek için 6 kilometrelik bisiklet yolu hizmete girdi.

mavişehir bisiklet yolu Haberi

mavişehir bisiklet yolu


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sahil şeridi boyunca projelendirilen kent bisikletleri sisteminin ilk etabını İnciraltı’ndan törenle başlattı. 


Sağlıklı ve çevreci ulaşım aracı bisikletin kent içi kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Bisiklet Kenti İzmir” projesi başladı. Mavişehir ile İnciraltı Öğrenci Yurtları arasında kalan güzergahta özel park yerleri ve kioskların kurulumu tamamlandı. Alsancak Limanı ile İnciraltı arasındaki bölgeyi kapsayan ilk etabın açılışını ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gerçekleştirdi. İnciraltı Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen açılışa yoğun ilgi vardı. Kent bisikletlerinin ilk kullanıcısı da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu. Sisteme üye olan Başkan Kocaoğlu, daha önceden dolum yaptırdığı abone kartını kiosktan okutarak bisiklet kiralama sistemini tanıttı. 


Bisikletseverlere ve dernek üyelerine törene katılımlarından ötürü teşekkür eden Başkan Kocaoğlu, “İnciraltı’ndan...