05 / 05 / 2024

Mavişehir Modern fiyatlar

Mavişehir Modern fiyatlar

Sözde değil özde anahtar teslim anlayışı ile 440 dairenin teslimini gerçekleştiren Gergül İnşaat, 2013 yılının sonunda da 306 konuttan oluşan Mavişehir Modern3 projesini teslim etmeye hazırlanıyor.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

979 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin yer aldığı Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021!

Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar....

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları!

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede anahtar teslimi 31 Aralık 2020'de yapılacak...

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı!

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 297 bin TL'den başlıyor...

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Mavişehir Modern fiyatlar Haberi

Mavişehir Modern fiyatlar


Konutta kalite ve güvenin markasını inşaa eden Gergül İnşaat, 23 yıllık birikimini, Mavişehir Modern konutları ile, her detayında konfor duygusu veren, işlevsel ve çağdaş yaşam alanlarına dönüştürüyor.


 Aralık 2011' de teslimini gerçekleştirdiği Mavişehir Modern projesinden sonra, Mavişehir Modern2 projesini de 30 Ekim 2012 tarihinde erken teslim eden Gergül İnşaat,  MG Mustafa Gültekin işbirliği ile hayata geçirdiği  Mavişehir Modern3 projesinde de inşaatın büyük bir bölümünü tamamlamış bulunuyor. 


24bin 327 m2 arsa alanı üzerinde Dayı Mimarlık tarafından tasarlanan Mavişehir Modern3 zemin + 9 kat olmak üzere, 13 blok toplam 306 daireden oluşuyor. Mavişehir Modern3' de günümüz insanının konfor ve ihtiyaçları dikkate alınarak...