25 / 07 / 2024

Mavişehir TOKİ Konutları

Mavişehir TOKİ Konutları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mavişehir TOKİ konutları bölgesindeki ulaşımın rahatlatılması için projelendirdiği yeni yollar ile 3 köprüyü hizmete aldı

Mavişehir Hisareyn'de 4.1 milyon TL'ye 3+1! Yüzde 50 peşinatla!

Mavişehir Hisareyn projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin yıl sonunda gerçekleştirileceği projeden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Kayaşehir TOKİ Konutları satış fiyatları 2017!

Kayaşehir TOKİ Konutları satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Kayaşehir TOKİ Konutları'nda daireler 18 ay sonra teslim ediliyor...

Kayaşehir TOKİ Konutları 2017 fiyat listesi!

Kayaşehir TOKİ Konutları 2017 fiyat listesi 144 bin 755 TL'den başlıyor. 1.892 konutluk Kayaşehir TOKİ Konutları'na başvurular 5 Eylül'de başlıyor...

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuru!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Projede 67 adet konut satışa çıkarıldı.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları kura sonuçları!

Toplamda 300 adet daire satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkısına mevcut. İşte Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları kura sonuçları...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 94 adet daire satışta.

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları kura çekilişi!

Toplamda 106 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Kırşehir Kaman Konutları kura çekilişi başvuruların konut sayısından az olması nedeniyle iptal edildi.

Mavişehir TOKİ Konutları Haberi

Mavişehir TOKİ Konutları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mavişehir TOKİ konutları bölgesindeki ulaşımın rahatlatılması için projelendirdiği yeni yollar ile 3 köprüyü hizmete aldı. Açılış konuşmasında  stat konusuna değinen Başkan Kocaoğlu, “İzmirliler adına net bir cevap istiyorum.  Örnekköy’deki stad yapılacak mı, yapılmayacak mı? Biz bu stadı yapmaya hazırız. Tutmayın elimizi, verin yapalım” dedi. 

Başkan, “Alsancak ve Gürsel Aksel stadları ile Karşıyaka sahildeki arsalara kimse göz dikmesin” uyarısında da bulundu.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Dudayev Bulvarı ile Mavişehir TOKİ konutları bölgesinde oluşturduğu yeni imar ve bağlantı yolları ile 3 adet karayolu köprüsünü düzenlenen tören ile hizmete aldı. 10 milyon TL maliyetle yaşama geçirilen projenin açılış törenine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun stat açıklamaları damga vurdu. 


Başkan Kocaoğlu, Örnekköy’e yapılacak stat için uzun bir süredir çalışmaları sürdürdükleri halde bir türlü...