05 / 05 / 2024

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Arslan ve Selçuk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kanada'da yabancıya konut satışı yasaklanıyor! Yasa birkaç ay içinde yürürlüğe alınacak!

RE/MAX emlak- gayrimenkul yatırım danışmanı Özenç Canıtez, Kanada'da yabancılara emlak satışının yasaklanmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Mimar Max Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Max Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Sreouıl ve Muhammed Nasır Elhaşaş ortaklığında kuruldu.

Metaverse’te 10 milyon sanal konut satılacak!

Re/max Piramit Gayrimenkul tarafından organize edien  "Sektörün Bugünü ve Yakın Geleceği" adlı etkinlikte son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse masaya yatırıldı.

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Arslan ve Selçuk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Koronavirüse rağmen gayrimenkul danışmanlığına ilgi artıyor!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptığı açıklamada pandemi sürecinde gayrimenkul sektörü özelinde geliştirdikleri dijital çözümlerin bu büyümede rol oynadığını belirtti.

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından açıldı.

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

Gayrimenkul sektöründe doğa dostu 'blockchain' sertifika dönemi!

Gayrimenkul şirketi RE/MAX Türkiye, yıl boyunca düzenlenen eğitim ve seminerler sonucunda verilen sertifikalarının hepsini blockchain altyapısıyla dijital ortama taşıdı. Şirket, bu yöntemle kağıt israfını azaltarak yeşili korumayı amaçlıyor.

RE/MAX Türkiye 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı!

RE/MAX Türkiye, Nisan ayında 160 kişiyi bünyesine katarak toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı.

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim Haberi

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Arslan ve Selçuk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
EĞİTİM HİZMETLERİ a. Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir. b. Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. c. Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. d. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kros, buz pateni, atletizm, satranç gibi alanlarda eğitim vermek amacıyla kurslar açmak ve işletmek. e. Şirket yurt içinde sürücü belgesi vermek...