17 / 05 / 2024

Maximoon Yalçıntepe Evleri nerede

Maximoon Yalçıntepe Evleri nerede

Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen ve 8 bloklu proje olan Maximoon Yalçıntepe Evleri'nde daireler 107 bin liradan başlıyor. Projede 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Tuzla Aydıntepe Evleri'nde lansman öncesi yüzde 20 indirim fırsatı!

Önallar İnşaat tarafından Tuzla'da yükselen Aydıntepe Evleri lansman öncesi peşin alımlarda yüzde 20 indirim kamoanyası devam ediyor.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Nef Yalıkavak Bodrum Konutları!

Nef Yalıkavak projesi üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Yalıkavak Evleri için ön talep toplanıyor...

Nef Yalıkavak Evleri teslim bilgisi!

Nef Yalıkavak projesi Timur Gayrimenkul tarafından Muğla Yalıkavak'ta hayata geçirildi. Ön taleplerin alındığı projede daire, otel ve mağazalara yer veriliyor...

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Aklife Yalıncak Evleri satılık!

Aklife Yalıncak Evleri Trabzon projesinde daire teslimleri 1,5 yıl içerisinde yapılacak. Aklife Yalıncak Evleri'nde tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

CRE Yapı Denetim'in proje ve uygulama durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Meral Yalçıntepe tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 4. İdare Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve E.2015/2172 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına’’ hükmedildi.

Bodrum Yalıkonak Evleri'nde 9 milyon TL'ye satılık villa!

Bodrum Yalıkonak Evleri sitesinde bulunan villa Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından 15 Nisan 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası ihale ediliyor.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri satış ofisi!

Yalı Mahallesi Evleri projesinde 1+1 daireler 55 metrekare ile 65 metrekare, 2+1 daireler 75 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri satış ofisi ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde fiyatlar 79 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri toplam 84 adet daireden oluşuyor. Dairelerin 1 oda 1 salon 2 oda ve 1 salon olarak dizayn edildiği projede toplam 3 blok bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde fiyatlar 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde satışlar başladı! Daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Mahallesi Evleri Sakarya Karasu' da bulunuyor. Projede toplam 84 daire bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Gökhan Çakmak: Konut satışlarımızı doğru fiyatlandırmayla yapmamız gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Yalçıntepe Group Satış Koordinatörü Gökhan Çakmak; konut satışlarını yaparken nelere dikkat etmek gerekir kısmına değindi...

Maximoon Yalçıntepe Evleri nerede Haberi

Maximoon Yalçıntepe Evleri nerede

8 bloklu proje olarak hayata geçirilen ve toplamda 1332 konutu ve 93 mağazayı bünyesinde barındıran Maximoon Yalçıntepe Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Proje, Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı'nın yan tarafında yer alıyor. 


Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan Maximoon Yalçıntepe Evleri'nde 12 ay boyunca 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. 


Maximoon Yalçıntepe Evleri'nde; basketbol sahası, yürüyüş yolu, tenis kortu, çiçekçi, eczane, restoran, cafe, fitness center, vitamin bar, bay / bayan kuaför, Türk hamamı, yüzme havuzu ve daha bir çok sosyal alan yer alıyor.


Hadımköy yolu üzerinde konumlandırılan Maximoon Yalçıntepe Evleri Yalçıntepe Grup tarafından hayata geçiriliyor. Maximoon Yalçıntepe Evleri teslimleri 2014 Aralık'ta yapılacak. 


Maximoon Yalçıntepe Evleri, Atatürk Havalanı, CNR Fuar Merkezi ve Tüyap Fuar Merkezi'ne çok yakın mesafede yer alıyor. 


Maximoon Yalçıntepe Evleri...