07 / 05 / 2024

Maxx Royal otel çed toplantısı

Maxx Royal otel çed toplantısı

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Beymen Antalya Maxx Royal açıldı!

Beymen, 216 metrekarelik Beymen Antalya Maxx Royal mağazasını hizmete açtı.

Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi!

Maxx Royal Kemer'in yaratıcısı, Baraka Mimarlık'ın kurucu ortağı Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi.

Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de konumlandırılan Port Royal projesinde konut, home ofis, otel ve ticaret alanları bulunuyor. İşte Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016...

İnegöl Royal Otel’de imara aykırı durum yok!

İnegöl’deki iki yerel gazete arasındaki Royal Otel tartışmaları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a soruldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Royal Otel ile ilgili soruları yanıtladı. Aktaş, Royal Otel’de imara aykırı bir durum olmadığını aktardı.

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Saman ve Ayşe Temel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sefaköy, Kartaltepe Mahallesi, Sadık Sokak'ta kuruldu.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Reza Zarrab Kabataş'ta otel açacak!

Reza Zarrab, ikinci otelini Türkiye'de açacak. Zarrab, İstanbul'daki otel için şu an Royal Holding'in bulunduğu Kabataş'taki binasını seçti.

Sefaköy Babacan Port Royal Projesi!

Sefaköy Babacan Port Royal Projesi 'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Home ofis, otel ve ticari alanların da bulunacağı proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Maxx Royal otel çed toplantısı Haberi

Maxx Royal otel çed toplantısı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait ETS Grup şirketi Bodrum'da bir otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Proje için planan bölge arkeolojik SİT alanı içerisinde yer alıyor. 

Gazete Duvar'da yer alan haberde; ETS Grup tarafından yapılan ÇED bilgilendirme toplantısına katılımcılar porjeyi prosteto ettiler. ETS Grup'un Bodrum'da mavi yolculuğun ilk duraklarından olan Kissebükü'ne yapmayı plandığı Maxx Royal Bodrum Otel'in ÇED bilgilendirme toplantısında protesto vardı. Katılanlar ‘O oteli yaptırmayacağız’ derken turizmciler bölgenin arkeolojik SİT alanı olduğunu söyledi.

ETS Tur şirketi 2014 yılında Kissebükü’nde 5 yıldızlı otel yapmak için adım atmıştı. Muğla Valiliği ‘ÇED Gerekli Değildir’ kararı ile otel inşasına izin vermişti. Bu gelişme üzerine Bodrumlu ve birçok bölgeden yurttaşlar, 25 Ocak 2015’te karadan ve denizden bölgeye giderek tepki gösterdiler. İmar plan teklifinin...