04 / 05 / 2024

may gayrimenkul ortağı Ahmet Yalçın

may gayrimenkul ortağı Ahmet Yalçın

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Mayıs ayının en hızlı orta segment Android telefonları belli oldu!

Mayıs ayında, AnTuTu'nun orta segmentteki en hızlı 10 Android telefonunu belirlediği bir değerlendirme gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

May Persian Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

May Persian Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahla Panahı ve Mohammadalı Ghanbarlou ortaklığında kuruldu.

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Edip Gayrimenkul Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Edip Gayrimenkul, 212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kiracılarından Mayıs ayında da kira almayacak...

may gayrimenkul ortağı Ahmet Yalçın Haberi

may gayrimenkul ortağı Ahmet Yalçın

Ahmet Yalçın kimdir?

03.04.1977 tarihinde Ankara’da doğan Ahmet Yalçın; 2001 yılında Bilkent Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat bölümünden mezun olmuştur. 1998–2001 yılları arasında AYKAÇ A.Ş. bünyesinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak gayrimenkul danışmanlığı ve değerlemesi başta olmak üzere ortaklık ve mesleki / ticari faaliyetlerinde bulunan YALÇIN; 2005 yılında gerekli ve yeterli mesleki bilgi ve tecrübe birikiminin ışığı altında MAY GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş’ de kurucu ortak olmuştur. 


Halen anılan şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Bankalar, kamu kurum ve kuruluşları ile özel şirketlere ait tarla, arsa, mesken, işyeri,  fabrika, iş merkezi, benzinlik,  tatil köyü, beton santrali ve otel vasıflı taşınmazlar olmak üzere çok sayıda rapora imza atmıştır. 


SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansına sahip olan YALÇIN; evli ve 1 çocuk babası olup, çok iyi derecede İngilizce...