28 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.



İnşaat sektöründeki daralma ve yeni ekonomi planlamaları kapsamındaki kredilerde yapılan düzenlemeler ev sagibi olmak isteyen dar ve orta gelirli vatandaşlara zor günler yaşatıyor. Bu kapsamda gayrimenkul yatırmcıları vatandaşlar ev sahibi yapmak için kolları sıvadı.

DAR VE ORTA GELİRLİ AİLELERİN EV SAHİBİ OLMA HAYALİ GERÇEK OLACAK!

Gayrimenkul yatırımcılarından dar ve orta gelirli aileler için maliyetine ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Bu kapsamda World Gayrimenkul’ün kurucusu Kürşat Gürsoy, ev sahibi olmak isteyip de mevcut koşullarda bu amaçlarına varamayan özellikle dar ve orta gelirli vatandaşların, ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirecek bir projeyle yola çıktıklarını açıkladı.

Gürsoy, daha önceden Bursa Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Dairesi’nin kurucu daire başkanı olarak görev yaptığını ve bu görev esnasında da hem şehircilik hem de  kentsel dönüşüm tecrübesi adına önemli kazanımlar elde ettiğinin vurgusunu yaptı.

Gürsoy, kazandıkları tecrübelerle Word Gayrimenkul çatısı altında inovatif ekibiyle birlikte, kentlerin doğru şehirleşmesi ve halkın bu şehirleşmede, karlı çıkacağı noktalar üzerinde çalışmalar yürüttüklerini açıkladı.

 Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!
KONUT PİYASASINA CAN SUYU OLACAK PROJE!

Yapılan çalışmalar sonucunda Balıkesir’de hayata geçirmeyi planladıkları ve isteyen herkesi maliyetine ev sahibi yapacak bir projeye imza attıklarrını söyleyen Gürsoy, konut piyasasına can suyu olacağına dikkat çektiği projesi açıkladı.

Söz konusu projede, konut sahibi olmak isteyenlere ya da bu alanda yatırım fırsatı arayanlara 1 milyon 250 bin TL karşılığında, öncelikle imarlı arsasının tapusunu hemen teslim ediliyor.

Sonraında müteahhit portföyü aracılığı ile inşaatına başlanacak proje tamamlandıktan sonra tüm hak sahiplerine yaklaşık 100 metrekare büyüklüğünde, 2+1 konutlar teslim ediliyor. Bu sayede yatırımcılar, Balıkesir’in yeni cazibe merkezi olan bölgelerinde hayata geçirilecek projelerde hak sahibi olma fırsatı yakalayacaklar.

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE!

Büyük ilgi gören projede, satışların hızla devam ettiğine vurgu yapan Kürşat Gürsoy, nüfus hareketliliği, merkezi lokasyonu ve depremsellik araştırılmaları sonrasında belirlenen Balıkesir projesinin yakın zamanda değeri artacak bir alanda planlandığına işaret etti. 

Projenin yatırım amaçlı da değerlendirildiğini kaydeden Gürsoy, “Ev sahibi olmak isteyenlere de oldukça avantajlı bir fiyat politikası sunuyoruz. 1 milyon 250 bin TL ödemesini gerçekleştirdikten sonra imarlı arsasının tapusu alan herkese, imalat sonrasında hiçbir ek ödeme, kredi ya da faiz uygulamasına tabi tutulmadan 100 metrekarelik 2+1 ölçülerindeki dairesinin anahtarı teslim edilecek” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremde de bir sosyal sorumluluk projesi üstlendiklerinin anlatan Gürsoy, sonrasında bu sosyal sorumluluk projesinin Bakanlık aracılığı ile “Evim yuvan olsun” projesine dönüşmesine öncülük ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kredi daralması konut sektörünü nasıl etkiler?

Ev almak isteyeler dikkat! Konut fiyatlarının düşeceği tarihi verdi: Yaşanacak hafif düşüş yeni alımlar için fırsat...


 


Geri Dön