27 / 04 / 2024

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.



20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup'un yeni gayrimenkul markası Usreal, bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre Ünlem Grup ve UsReal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Uçar, franchise sistemiyle İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya başta olacak şekilde  Türkiye’nin 81 şehrinde hizmeti sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Ünlem Grup’un yeni şirketi Usreal Gayrimenkul ülkemizde gayrimenkul, araç ve yat pazarını genişleterek brokerlarının pek çok alanda hizmet vermelerini sağlayacak ve farklı kanallardan gelir modeli elde etmelerine imkan sunacak olan komplike bir sistem sağlayıcısı olma amacını taşıyor.

Ünlem Grup ve UsReal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Uçar konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Ünlem Grup olarak birikim alanındaki uzmanlığımızı artık Usreal markasıyla gayrimenkul sektörüne taşıdıklarını söyleyen Usreal ile gayrimenkul sektörüne oldukça hızlı bir giriş yaptıklarını ve kısa sürede 10 bini aşkın portföye ulaştıklarını belirtti.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

Uzman ekiplerinin pazar analizi, mevcut fırsatları en doğru biçimde değerlendirme ve hukuki süreçler konusunda hem riskleri minimize etme hem de yatırımlarını en üst düzeye çıkarmak amacıyla müşterilere ve potansiyel alıcılara destek sağladığını belirten Ünlem Grup ve UsReal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Uçar, "Ünlem Grup ve Usreal Gayrimenkul olarak ortak misyon olan karlı ve güvenli bir gelecek sunma konusu ile ilgiliolarak aynı hedefe hep beraber ilerliyoruz. Birikimlerin doğru bir şekilde değerlendirilmesiyle emeklilikte rahat bir yaşam sürebilmek herkesin ortak isteği. Biz de bu konu ile ilgili olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

KASIM AYINDA BAŞLADI

Açıklamasında Usreal olarak hedeflerinin sigorta sektöründen gelen ve uzun senelere dayanan deneyimleri ve profesyonel ekipleriyle Türkiye’de modern ve yaygın bir ofis ağı oluşturup her bölgedeki müşterimizin beklentilerini güvenilir ve sürdürülebilir yatırım fırsatlarıyla buluşturmak olduğunu dile getiren Ünlem Grup ve UsReal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Uçar "Halihazırda  İzmir  ve İstanbul’daki ofislerin kısa zamanda elde etmiş olduğu bu başarıları ülkemizin de dört bir tarafına yaymayı hedefliyoruz. Oluşturmuş olduğumuz franchise sistemi yüksek kaliteli ve uluslararası standartlarda müşteri odaklı yaklaşımları da yansıtıyor. Geniş ve nitelikli gayrimenkul portföyümüzle kısa zamanda gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından bir tanesi olmayı hedefliyoruz." dedi.

Emekli ve memurlar aman dikkat! Maaşlarda 2 bin TL'lik kesinti olacak mı?

Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika açıklaması: 6 Şubat depremleriyle ilgili davalarda yeni bir usul uygulanacak!

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!


Geri Dön