30 / 04 / 2024

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...



Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça, geçtiğimiz günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre güvenliğin en yüksek seviyelerde sağlandığı zemine çakılmış çelik kazıklara bağlı yüzer iskelelere sahip Oasis Marina Yeni Foça, 10 ila 30 metre boyundaki yatların sene boyunca, her türlü hava koşulunda güvenle ve konforla konaklaması için dizayn edildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre deniz park kapasitesi 245, kara park kapasitesi de 100 yat şeklinde açıklanan Oasis Marina Yeni Foça’nın açılış töreninde önemli açıklamalar yapan Abdulkadir Uraloğlu, Ayvalık ile Çeşme arasında bugüne kadar bir yat limanı bulunmadığını ve Oasis Marina'nın bu anlamda çok değerli bir noktada bulunduğunu dile getirdi. Paylaşılan bilgilere göre Bakan Uraloğlu, Oasis Marina’yla Kuzey Ege'ye yeni bir denizcilik merkezi eklendiğine de değindi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre Oasis Marina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Emre Kazan da merakla beklenen Oasis Marina’yı yeni teknolojiler ile yat turizmini birleştiren, dünya standartlarında ve sürdürülebilirlik bakış açısıyla, beş çıpalı bir marina şeklinde dizayn ettiklerini dile getirdi. Yaptığı açıklamada Oasis Marina Yeni Foça projesini, yüzde 100 özsermaye ile tamamlayarak hizmete açtıklarına değinen Oasis Marina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Emre Kazan sektördeki yeni fırsatlara da sıcak baktıklarını söyledi.

Yatırımcı firmalar arasında yer alan Desird ve Antmarin'in yönetim kurulu başkanları Ender Kazan ve Hasan Akıncıoğlu ile Oasis Marina Yeni Foça Danışmanı Burak Çavuş'un eşliğinde söz konusu marinanın cazibe alanlarını ziyaret eden Bakan Uraloğlu, "Yeni Foça'nın tarihi dokusuna uygun olarak hayata geçirilen doğa dostu yat limanı projesiyle vatandaşlarımıza konferans, açık restoran, kafe, tenis kortu, mağaza, salonu, yüzme havuzu ve yürüyüş alanları ile eksiksiz bir yaşam merkezi de kazandırmış olduk" diye konuştu.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre yatçılık sektörünün bilinen isimleri arasında yer alan, Oasis Marina Müdürü Umut Tepedelenlioğlu; yatçılık dünyasında hızlı bir şekilde tanınan yeni rota Oasis Marina Yeni Foça’nın Kuzey Ege'nin en gözde yat limanlarından biri olarak şimdiden dikkat çekmeye başladığını belirtti.

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

İZMİR ŞEHİR MERKEZİNE 30 DAKİKA MESAFEDE 

Paylaşılan detaylara göre deneyimli ve dinamik kadrosu ile hem keyifli hem de çok güvenli bir marina deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihleri arasında yer alacak olan Oasis Marina Yeni Foça, tüm deniz severleri Ege'nin eşsiz ruhunu doyasıya yaşamaya davet ediyor. Verilen bilgilere göre  İzmir  şehir merkezine 30 dakika uzaklıkta yer alan Oasis Marina Yeni Foça, kafeteryaları, mağazaları, restoranları, fitness ve SPA merkezi, yüzme havuzu ve tenis kortu gibi özel imkanlarıyla deniz tutkunlarının dışında bölge halkına da özel bir deneyim sunuyor. Ayrıca Oasis Marina Yeni Foça’da İzmir'in önde gelen markaları arasında yer alan Goche's Cafe ve Irish Pub, Petrol Ofisi ve Sfit Welness & Spa, Fitness, CarrefourSa Marina Premium gibi işletmeler ve markalar hizmet veriyor.

DÜNYA STANDARTLARINDA HİZMET SUNULUYOR

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre dünya standartlarında, 5 çıpalı bir marina olan Oasis Marina Yeni Foça, 50 metre uzunluğa kadar olan yatlara hizmet verecek özel yakıt ikmal ve atık su alım tesislerine sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca helikopter iniş alanıyla modern bir marina için gerekli olan tüm hizmetleri sürdürülebilir bir biçimde sunma konusunda da adından söz ettirecek olan Oasis Marina Yeni Foça, yatçılara, teknelerini karaya alıp, tüm bakım ve onarım işlemlerini, yat kara park alanındaki tecrübeli firmaların irtibat ofisleri ve atölyelerinde güvenle yaptırabilecekleri bir altyapı da sağlıyor.

Paylaşılan detaylara göre hizmete açılan Oasis Marina Yeni Foça’da bulunan ve yatların karaya alınmasında kullanılacak Travel Lift 110 tonluk kapasitesiyle, lift havuzu ise 8 metrelik eniyle de dikkat çekiyor.

11-12 KASIM TARİHLERİNDE OASİS MARİNA ATATÜRK KUPASI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Yine söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Kış sezonuna anlamlı bir yarışla merhaba demeye hazırlanan Oasis Marina, 11-12 Kasım tarihlerinde ‘Oasis Marina Atatürk Kupası’nada ev sahipliği yapacak. Ege Açıkdeniz Yat Kulübü ve TYF Türkiye Yelken Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilen ve merakla beklenen söz konusu yarışlara katılım sağlayacak olan yelkenli teknelerin 4-19 Kasım tarihleri arasında misafir edileceği ‘Oasis Marina Atatürk Kupası’ 11 Kasım tarihinde Eski Foça Coğrafi Rotası, 12 Kasım tarihinde de Tavşan Adası Coğrafi Rotası’nda gerçekleşecek.

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

TOKİ  Ankara  Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 


Geri Dön