28 / 04 / 2024

may inşaat Akhisar Stadı

may inşaat Akhisar Stadı

Manisa Akhisar'da 12 bin kişilik stat için ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığı belirtildi. İhaleyi 71 milyon 240 bin TL'ye kazanan May İnşaat, inşaatı devraldı.

İnşaat malzemesi ihracatı Mayıs'ta 2,54 milyar dolara yükseldi!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’ne göre, inşaat malzemesi sanayi ihracatı Mayıs'ta 2,54 milyar dolara yükseldi. 

TÜİK açıkladı: İnşaat sektörü ciro endeksi, Mayıs'ta yüzde 102,8 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayına ilişkin merakla beklenen ciro endekslerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, inşaat sektörü ciro endeksi, Mayıs'ta yüzde 102,8 arttı...

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibi gördü! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 20 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri Çin'de zayıf gelen ekonomik verilerin etkisiyle gerilerken, inşaat demir fiyatları da resmen dibi gördü. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?  Güncel demir fiyatları kaç lira? 20 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamaları Mayıs'ta azaldı! İşte o veriler...

​​​​​​​Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamalarındaki son durum belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamalarındaki son durum belli oldu. Peki ABD'de inşaat harcamalarında son durum ne? İşte ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan Mayıs 2022'ye ilişkin inşaat harcamaları

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Resul Kılıç tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseliyor! İşte 25 Mayıs 2022 güncel demir fiyatları

İnşaat malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin tonu 400 lira yükseldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel inşaat demir fiyatları 25 Mayıs 2022...

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektörü ciro endeksi Mayıs'ta yüzde 50,4 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Mayıs ayında artış yaşadı. Buna göre inşaat sektörü 50,4 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs'ta yüzde 3 arttı!

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs 2021'de yükselişe geçti. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre; inşaat sektörü güven endeksi Mayıs ayında yüzde 3 yükseldi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

may inşaat Akhisar Stadı Haberi

may inşaat Akhisar Stadı

Akhisar'da inşaatı yarıda kalan 12 bin kişilik stadı tamamlamak üzere açılan ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. 


1 Mart'ta gerçekleşen ihaleyi 71 Milyon 240 bin TL'ye kazanan May İnşaat, geçen hafta Akhisar Belediyesi ile protokol imzaladıktan sonra bugün de inşaatı resmen devraldı. Sözleşme gereği 180 günde bitmesi planlanan stat için derhal kolları sıvayacaklarını belirten firma yetkilileri, çatı sistemiyle ilgili hazırlıkları daha önce başlattıklarını açıkladı.


Finansmanı Spor Toto tarafından sağlanacağı için ismi Spor Toto Akhisar Stadı olacak 12 bin seyirci kapasiteli tesis bünyesinde ayrıca 2 bin kişilik spor salonu ile 600 araç kapasiteli kapalı otopark yer alacak. Mevcut Akhisar İlçe Stadı UEFA kritilerlerine uygun olmadığı için Süper Lig'e yükseldikten sonra 5 sezondur maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, önümüzdeki sezondan...