19 / 05 / 2024

May Mim Restorasyon iletişim

May Mim Restorasyon iletişim

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Uygun tarafından kuruldu.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Uygun tarafından kuruldu.

Bodrum Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında son durum!

Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Kalesi'ndeki ikinci etap restorasyon çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Ersoy, kaleyi Müzeler Haftası'nda açmayı hedeflediklerini ancak yeni tip koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle bazı aksamalar yaşandığını kaydetti...

Fatih Molla Zeyrek Camisi 29 Mayıs'ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları yapılan Fatih'teki tarihi Molla Zeyrek Camisi tamamlandı. Caminin açılışı 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Sümela Manastırı 25 Mayıs'ta yeniden açılıyor!

Restorasyon çalışmaları nedeniyle 4 yıldır kapalı olan Doğu Karadeniz turizminin gözde merkezlerinden Sümela Manastırı, 25 Mayıs'ta yeniden ziyarete açılacak...

Sümela Manastırı 18 Mayıs'ta açılacak!

Trabzon'da restorasyon çalışmaları süren Sümela Manastırı'nın ilk bölümü 18 Mayıs 2019 tarihinde ziyarete açılacak

Bodrum Kalesi'nin ilk etabı 15 Mayıs'ta açılacak!

Bodrum Kalesi'nin restorasyon çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Kalesi'nin ilk etabının 15 Mayıs'ta açılacağını söyledi.

Delya Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delya Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Delibalta Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.

Mimar Restorasyon ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Restorasyon ve Sanayi Limited Şirketi, Suat Diksin tarafından 25 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Eyüp Sultan Caddesi'nde kuruldu.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyon ihalesi Mayıs'ta!

Gölcük Yalı mahallesindeki Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkan evlerin ardından diğerleri içinde Mayıs ayında ihale yapılacak. İhalenin ardından proje bir yıl içerisinde tamamlanacak.

Eski Kahta Kalesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kommagene medeniyetinin ihtişamlı eserlerinden Eski Kahta Kalesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Demirtaş, Mayıs'ta turizme açılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi, Ali Karahoca Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Cem Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cem Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cem Mutaf tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Servet Han Sokak Fatih'te kuruldu.

May Mim Restorasyon iletişim Haberi

May Mim Restorasyon iletişim

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Uygun tarafından kuruldu.

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
RESTORASYON a.Her türlü restorasyon işlerinin yeniden veya onarımını yapmak, ihalelerine katılmak. İNŞAAT a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık...