04 / 10 / 2024

May Yapıt iletişim

May Yapıt iletişim

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi!

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip proje 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesreen Abu Kayas tarafından kuruldu. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim!

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları projesinde 210 konut ve 10 dükkan olacak...

Sur Yapı Ispartakule iletişim!

Sur Yapı Ispartakule iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Sur Yapı Ispartakule projesinde 327 konut inşa edecek...

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim!

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim numarası 444 6 536 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan proje Avrasya Tüneli'nde 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Çeşme Fenerburnu Folkart Yapı Evleri iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje 5 kat halinde yükselecek. Çeşme Fenerburnu Folkart Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 2 278 olarak belirlendi.

Maltepe Vira Yapı Zümrüt projesi iletişim!

Maltepe Vira Yapı Zümrüt projesi iletişim için 0216 650 92 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaatı yakın zamanda başlayacak olan proje 180 adet daireden meydana geliyor.

May Yapıt iletişim Haberi

May Yapıt iletişim

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Otel, motel, tatil köyleri ve kamping gibi her türlü turistik tesisleri inşa etmek, bunları bizzat işletmek, lüzumu halinde satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek ve bu tür işletmelerin işletmeciliğini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

 Adres: YAKUPLU MAH.HÜRRİYET BULV. SKYPORT RES.BLOK N.1 İÇ K.200 BEYLİKDÜZÜ