14 / 05 / 2024

Maya Group adres

Maya Group adres

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yakıcı tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yakıcı tarafından kuruldu.

Maryla Group Reklam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maryla Group Reklam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Maya Nahar tarafından kuruldu.

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Yiğit Group- Sinanlı Yapı Fikirtepe projesi ruhsat aşamasında!

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, kentsel dönüşümde ilk olarak Fikirtepe'de Sinanlı Yapı ile ortak olarak 649 malikle anlaşmaya vardıklarını ve burada bir proje yapmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Maya Group adres Haberi

Maya Group adres

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yakıcı tarafından kuruldu.

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirketin başlıca faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı,alımı,satımı,dış ticaret ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmaktır. Yurtiçinde veya yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. Kendi hesabına, resmi ve özel kuruluşlara ait arsa ve araziler üzerinde her türlü inşaat, kooperatif, taahhüt, proje, mühendislik, mimarlık, müşavirlik, kontrollük, montaj, taşeronluk ve organizasyon faaliyetlerinde bulunmak. Bu amaçla yurtiçinde veya yurtdışında, resmi ve özel kurumlar tarafından açılacak her türlü ihaleye iştirak etmek. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü gayrimenkulün ticaretini yapmak, işletmek, yenilemek, kiralamak ve kiraya vermek. Kat karşılığı...