17 / 05 / 2024

Maya Konaklama Seyahat Turizm adres

Maya Konaklama Seyahat Turizm adres

Maya Konaklama Seyahat Turizm Anonim Şirketi, Dikran Gülmezgil, Melissa Gülmezgil Bağ, Levon Balcıoğlu, Nişan Balcıoğlu tarafından 3 milyon liralık sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilaver Kaya tarafından kuruldu.

Kapadokya'da konaklama memnuniyeti Barselona'dan yüksek!

Küçük Oteller Derneği/Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya'da konaklama işletmeleri memnuniyeti; Barselona ve St.Petersburg'dan yüksek.

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gökgöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Projebeyaz International, Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na katılıyor!

Projebeyaz International, 4-6 Şubat 2014 tarihleri arasında 4. kez düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı ’nda temsil ettiği projelerle Suudi yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor

Maya Konaklama Seyahat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Maya Konaklama Seyahat Turizm Anonim Şirketi, Dikran Gülmezgil, Melissa Gülmezgil Bağ, Levon Balcıoğlu, Nişan Balcıoğlu tarafından 3 milyon liralık sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Mavişehir Ege Park AVM'nin yeşil alanını yapılaşmaya açan plan iptal edildi

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’de Ege Park AVM önündeki yeşil alanı ticari yapılaşmaya açan plan hazırladı. Mavişehir sakinleri 2. İdare Mahkemesi’nde İzmir Valiliği’ne dava açarak, yürütmenin durdurulmasını istedi. Plan, iptal edildi...

Esnek çalışmaya 3 başlıklı paket!

Esnekleşme paketinde alt işverenlik yeniden tanımlanırken, daha önce Çankaya’dan dönen özel istihdam büroları aracılığıyla işçi temini de yeniden gündeme geliyor. Esnek çalışmaya 3 başlıklı paket geliyor...

Çanakkale'de konaklama intiyacı ev pansiyonculuğuyla karşılanacak!

Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası'nı ziyaret için yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda kişi için konaklama tesisleri yetersiz kalıyor. Şehirde konaklama sıkıntısı, ev pansiyonculuğuyla giderilecek....

Mehmet Ülkü: Öğrenci yurtları ile alternatif konaklama mekanları farklı!

Kısa dönemli kiralık evler, apart oteller ve genel olarak alternatif konaklama sektörüne ilişkin bir bilgi karmaşası olduğu gerçeğinden hareketle aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun takdirine sunma kararı aldık...

Zorlu Kızıldere 2 jeotermal santrali çalışmaya başladı!

Zorlu Enerji tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Kızıldere 2 jeotermal santrali 31 Ekim 2013 yani dün itibarı ile çalışmaya başladı...

Makbule Yönel Maya kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya kimdir? Makbule Yönel Maya ne zamandan beri, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'de genel müdür olarak çalışıyor? İşte Makbule Yönel Maya..

Maya Konaklama Seyahat Turizm adres Haberi

Maya Konaklama Seyahat Turizm adres

Maya Konaklama Seyahat Turizm Anonim Şirketi, Dikran Gülmezgil, Melissa Gülmezgil Bağ, Levon Balcıoğlu, Nişan Balcıoğlu tarafından 3 milyon liralık sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Maya Konaklama Seyahat Turizm Anonim Şirketi iş konusu;  turizme hizmet amacıyla hernevi turizm tesisleri tatilk köyü kompleksleri restoranlar eğlence yerleri otel motel pansiyon apart otel ve benzeri konaklama tesisleri açmak işletmek.


Maya Konaklama Seyahat Turizm Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak,...