04 / 05 / 2024

mayıs 2013 Karapınar Vadisi projesi

mayıs 2013 Karapınar Vadisi projesi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin Karapınar Vadisi projesinde anahtarlar Mayıs 2013'te teslime dilecek...

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

ABD’de konut satışları Mayıs ayında yüzde 22,2 düştü!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan resmi verilere göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Mayıs ayında yüzde 2,7 azaldı. Yine açıklanan rakamlara göre, söz konusu satışlar yıllık bazda da yüzde 22,2’lik düşüş kaydetti.

Migros süt ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı! İçim, Pınar, SEK fiyatları dip yaptı! İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'tan süt ürünlerine dev kampanya! Migros seçili süt ürünlerinde 2. ürüne yüzde 50 indirim yaptı. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Bayraklı Şehir Hastanesi Mayıs 2020'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasıyla İzmir’in sağlık üssü olacağını söyledi. Kırkpınar, hastanenin 2020 yılı mayıs ayında hizmete açılacağını söyledi.

Konya Karapınar'da obruklar evleri yutabilir!

Konya'nın Karapınar ilçesinde oluşan obrukların sayısı 332'ye ulaştı. Yerleşim yerlerinin yakınında veya tarlaların ortasında oluşan obruklar bölgedeki evler için büyük tehlike oluşturuyor.

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs'ta 3.13 puan arttı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, mart ve nisan aylarında gösterdiği yükselişi mayıs ayında da sürdürdü. Mayıs ayında, bir önceki aya göre 3,13 puan birden artan Bileşik Endeks, ölçülmeye başlandığı 2013 yılı Ağustos ayından bu yana en yüksek aylık artışını gösterdi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ imzasıyla yükselen Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi. 2013'te temeli atılan stat 140 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Konya Karapınar'da yollar asfaltlanıyor!

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Karapınar Şehir Konağı'nda sona gelindi!

İlçelere şehir konağı kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Karapınar Şehir Konağı’nda son aşamaya geldi. İlçeye değer katacak yatırım 3 milyon 200 bin liraya mal olacak.

ABD'de bekleyen konut satışları Mayıs'ta yüzde 3.7 düştü!

National Association of Realtors (NAR) verilerine göre ABD'de bekleyen konut satışları Mayıs'ta yüzde 3.7 düştü, Bloomberg anketine katılan uzmanların beklentisi yüzde 1.1 düşüştü. Satışlardaki bu gerileme, ABD konut piyasasının yavaşladığına işaret etti.

mayıs 2013 Karapınar Vadisi projesi Haberi

mayıs 2013 Karapınar Vadisi projesi

Eskişehir Odunpazarı'nda Karapınar Vadisi projesinin sonuna yaklaşıldı. Projede anahtar teslimleri için  Mayıs 2013 tarihi belirlendi. 


Karapınar Vadisi projesi, kentsel dönüşüme örnek olmayı hedefliyor. 


Karapınar Vadisi projesi'nin Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri için bir rol model olduğuna dikkat çeken Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, projenin özellikle yeşil alan ve sosyal yaşam alanları ile fark yaratacağını ifade...