20 / 05 / 2024

Mayla Davet Organizasyon iletişim

Mayla Davet Organizasyon iletişim

Mayla Davet Organizasyon Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Şahin tarafından kuruldu. 

Asmira Düğün Davet Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmira Düğün Davet Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Atiş, Hasan Fazlıoğlu ve Şeref Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Mayla Davet Organizasyon Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayla Davet Organizasyon Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Şahin tarafından kuruldu. 

Deniz Tural iş adamlarını kalekol yatırımına davet etti!

Sınır bölgelerinde inşa edilen ve ‘kalekol’ adı verilen yüksek güvenlikli karakollardan 4’ünün kadın müteahhidi Deniz Tural, iş dünyasını bölgeye yatırım yapmaya davet etti.

Turmarmara Turizm Organizasyon Aracılık ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Pendik Çarşı Şubesi açıldı!

Turmarmara Turizm Organizasyon Aracılık ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Pendik Çarşı Şubesi, Hayri Genç Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu.

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Ersoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi, Bulut Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Çamlık Yolu Sokak'ta kuruldu.

Adana Doğu Sanayi Sitesi yatırımcıyı yatırıma davet ediyor!

Adana'nm sanayi üretiminin yaklaşık yüzde 2'lik bölümünü karşılayan Adana Doğu Sanayi Sitesi'nden yıllık 2 milyon dolar ihracat yapılıyor. Adana Doğu Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Çetin yatırımcıyı siteye davet ediyor...

Noya Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Noya Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir İstanbul Şubesi, Yunus Emre Yiğit Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Aralık'ta kuruldu.

Abka Enerji Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abka Enerji Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seda Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık 2014 tarihinde Beykoz'da kuruldu.

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amira Kabdrakhmanova, Yerbol Kabdrakhmanova, Rashidam Anayatova ve Tuerxun Reyılan tarafından kuruldu.

Planb Turizm Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Planb Turizm Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi, Anıl Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık 2014 tarihinde Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Çağla Sokak'ta kuruldu.

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kamil Gürdamar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mayla Davet Organizasyon iletişim Haberi

Mayla Davet Organizasyon iletişim

Mayla Davet Organizasyon Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Şahin tarafından kuruldu. 

Mayla Davet Organizasyon Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4) Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5) Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6) Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek ve ana sözleşmesinde yazılı...