19 / 07 / 2024

MAZ izmir üretim tesisleri

MAZ izmir üretim tesisleri

55 ülkeye ihracat yapan MAZ ’ın Belarus’un başkenti Minsk’teki üretim üssü dışında Litvanya, Letonya, Sırbistan, Azerbaycan, İran, Vietnam, Mısır, Venezuella ve Türkiye’de montaj fabrikaları bulunuyor.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

İzmir Demokrasi Üniversitesi 30 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru 16 Ocak 2023!

İzmir Demokrasi Üniversitesi 30 öğretim üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi ise 16 Ocak 2023.

İzmir'de kaçak 501 kripto para üretim makinesi ele geçirildi!

İzmir Karabağlar'da yasa dışı yollarla ülkeye sokulduğu tespit edilen 501 kripto para üretim makinesi ele geçirildi. 

İzmir Biyoteknolojik İlaç Üretim Merkezi'nin inşaatı başladı!

İzmir'in kanser ilaçlarının üretim merkezi olması için bir adım daha atıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Biyotıp ve Genom Enstitüsü'nde (İBG) Kalkınma Bakanlığı ve TÜBİTAK'tan alınan toplam 42 milyon liralık hibeyle birlikte biyoteknolojik ilaç üretim merkezi inşaatına başlandı.

İzmir Çapak İlköğretim Okulu'nda sona gelindi!

3 Yıl önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılan İzmir Çapak İlköğretim Okulu hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor.

İzmir Çapak İlköğretim Okulu'nun inşaatında sona gelindi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve 3 yıldır yapılması beklenen Çapak ilköğretim Okulu inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. Okul bir ara mahkemelik olmuştu.

MAZ, Belarus dışındaki en büyük üretim merkezi olarak Türkiye’yi seçti!

55 ülkeye ihracat yapan MAZ ’ın Belarus’un başkenti Minsk’teki üretim üssü dışında Litvanya, Letonya, Sırbistan, Azerbaycan, İran, Vietnam, Mısır, Venezuella ve Türkiye’de montaj fabrikaları bulunuyor.

Reysaş GYO İzmir Torbalı'da güneş panelleri elektrik üretim tesisini açtı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO İzmir Torbalı'da güneş panelleri elektrik üretim tesisini 4 Mayıs 2014 tarihinde açtı.

Rönesans Eğitim Vakfı İzmir'de ilköğretim okulu yaptıracak!

Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Jale Ilıcak, MEB uygun görürse İzmir'e bir ilköğretim okulu yapmak istediklerini belirtti. Ilıcak, 5 yıl içindeki hedeflerinin Rönesans İlköğretim Okulları açmak olarak açıkladı..

Ege Seramik İzmir'de yeni üretim tesisi açtı!

Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat tarafından gerçekleştirilen üretim tesisinin açılışına, Ege Seramik Yönetim Kurulu, Ege Seramik yetkili satıcıları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı...

AKG, 7 ülkedeki üretim tesisinin sonuncusunu İzmir'de açtı!

Yılda 2.5 milyon radyatör ve ısı değiştirici üreten Alman AKG, 7 ülkedeki 12 üretim tesisine son halkayı İzmir'de ekledi. AKG, İzmir'deki yatırımını 2014'e kadar 10 milyon euroya çıkaracak.

MAZ izmir üretim tesisleri Haberi

MAZ izmir üretim tesisleri


Türkiye, yılda 35 bin araç üretimi ile dünyanın en büyük ağır vasıta üreticisi MAZ’ın Belarus’un Başkenti Minsk’ten sonra ikinci ana üretim üssü olacak


Belarus’un küresel markası MAZ, anavatanı dışındaki en büyük üretim merkezi olarak Türkiye’yi seçti. 55 ülkeye ihracat yapan MAZ’ın Belarus’un başkenti Minsk’teki üretim üssü dışında Litvanya, Letonya, Sırbistan, Azerbaycan, İran, Vietnam, Mısır, Venezuella ve Türkiye’de montaj fabrikaları bulunuyor. Yılda 35 bin araç üreten firma, Türkiye’de İndeks AŞ ortaklığı ile kurduğu montaj fabrikasını en büyük üretim merkezlerinden birine dönüştürmeyi hedefliyor. Uluslararası kamyon, otobüs ve iş makineleri sektörünün güçlü üreticilerinden MAZ, kamyon ve otobüsleri Türkiye’de üretip dünyaya satma konusunda İndeks AŞ ile güçlü bir ortaklık kurdu. MAZ Türkiye’nin İzmir’deki montaj fabrikasında otobüs ve TIR’ların montajına başlandı. Araçların kabin tasarımları ve...