04 / 05 / 2024

Mazen Ksebi

Mazen Ksebi

Beytiy Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Tatlıdede, Wedad Kseibi, Mazen Ksebi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu.

Sabina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mazen Ajjour tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Yasco Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yasco Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Yasın, Nadeem Shahzad ve Soud Alebıd Terkawı ortaklığında kuruldu.

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maks Mazen Savaf ve Rene Devker Savaf ortaklığında kuruldu.

Strong Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Strong Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Shuaeb ve Shahd    Alalı tarafından kuruldu.

Kriterler İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kriterler İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Alkılanı tarafından kuruldu.

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Karakeh tarafından kuruldu.

Travelista Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!  

Travelista Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghiath Chıkh Katna ve Mhd Mazen Al Waa ortaklığında kuruldu.

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

Mimar Kırklar İnşaat Sanayi Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Kırklar İnşaat Sanayi Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Baher Kırklar tarafından kuruldu. 

Titanium4 İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanium4 İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alsalhanı, Mazen Alsalhanı, Ghaıth Alsalhanı ve Danı Salhanı ortaklığında kuruldu.

Kristy Plus İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristy Plus İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Eminoğlu ve Mazen Aboul Khır ortaklığında kuruldu. 

Meeztech Gayrimenkul Eğitim Yazılım Reklamcılık İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meeztech Gayrimenkul Eğitim Yazılım Reklamcılık İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Hachımı ve Yaser Hachımıe tarafından kuruldu.

Mazen Ksebi Haberi

Mazen Ksebi

Beytiy Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Tatlıdede, Wedad Kseibi, Mazen Ksebi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Beytiy Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Yurt içinde...