09 / 05 / 2024

Mazmancı Gıda projesi

Mazmancı Gıda projesi

Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Mazmancı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi, İbrahimzade Caddesi' nde kuruldu.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Başakşehir Kuru Gıda Hali esnafına indirim kampanyası!

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali Sitesi Projesi'nde dükkanların avans ve peşinat ödemesini eksiksiz olarak gerçekleştirmiş üyelere indirim yapılıyor...

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta!

TOKİ tarafından Başakşehir Kayabaşı'nda 349 bin 684 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta yapılacak.

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kura çekilişi 19 Aralık'ta!

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali Sitesi Projesi’nin kura çekiliş tarihi belli oldu. Kura 19 Aralık'ta Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde çekilecek.

Sinpaş Gökorman projesi 29 Nisan'da ön satışta!

Sinpaş GYO Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla 29 Nisan’da ön satışa çıkıyor. Gökorman projesi Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı’nın yanı başında yükselecek.

1071 Gölet Projesi 2019'da tamamlanacak!

Devlet Su İşleri 1071 gölet ve sulama tesisinin 2019 yılına kadar tamamlanması planlanıyor. 1071 Gölet Projesi kapsamında olan projelerin planlama yapımının 12 ay, proje yapımının 6 ay, gölet inşaatının 12 ay, gölet artı sulama inşaatının 14 ay olması planlanıyor.

Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Mazmancı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi, İbrahimzade Caddesi' nde kuruldu.

Göksulife projesi 2016'da tamamlanacak!

GKS Yapı tarafından inşa edilen Göksulife projesi Güneşli'de bulunuyor. İnşaatının 2016 yılının Haziran ayında bitmesi planlanan projede toplam 92 adet daire bulunuyor.

Mazmancı Gıda projesi Haberi

Mazmancı Gıda projesi

Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Mazmancı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi, İbrahimzade Caddesi'nde kuruldu. 


Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...