08 / 05 / 2024

mb bucket

mb bucket

Dünyaca ünlü İtalyan ataçman markası MB Bucket, Türkiye distribütörlüğü için ASC Türk ile anlaştı...

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

MB Azure Resort'ta yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı! 

Arıklıoğlu ve Oktay İnşaat tarafından Mersin'de inşa edilen MB Azure Resort'ta satışlar devam ediyor. Şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası başlatan şirket, yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı sağlıyor.

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya adeta armağanı olan 570431 MB no frost buzdolabı cazip fiyatı, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MB no frost buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

MB Verde Evleri'nde 18 ay 0 faizle esnek ödeme planı! Teslimler 2024 Aralık'ta! 

MB Verde Evleri projesi Mersin'de yükseliyor. Projede 2+1'lerin satışları tamamlanırken, son 24 adet 3+1 için 18 ay 0 faizle esnek ödeme seçeneği sunuluyor. Peki MB Verde Evleri'nde 3+1 konut fiyatları ne kadar? 

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Bosch 674532 MB no frost buzdolabına tam 3 bin 500 TL indirim geldi!

Bosch’tan evlerin en temel beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bosch, 674532 MB no frost buzdolabın alana tamı tamına 3 bin 500 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Mb Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın ve Murat Buzkartaca ortaklığında kuruldu.

Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Dolar 24 TL sınırına yaklaştı! Gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar o günü bekliyor

Dolar/TL kuru bugün 24 TL sınırına yaklaştı. Dolar kurundaki yükselişler devam ederken yatırımcılar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandı. Dolar gümbür gümbür geliyor...

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! İşte güncel fiyat listesi...

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı, iki ayrı soğutma sistemi sayesinde nemi ideal seviyede tutarak uzun süre tazelik sağlar. Peki, Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuza nereden alınır? İşte detaylar...

Dolar o tarihte 20 TL'yi aşacak! Uzman Murat Özsoy, peş peşe açıkladı! Dolar gümbür gümbür geliyor!

Finans Uzmanı ve Ekonomist Murat Özsoy, doların 20 lirayı aşacağı tarihi açıkladı. Dolar gümbür gümbür geliyor!

Altın gümbür gümbür geliyor! Bu son dakika altın fiyatlarını görenler inanamadı! İşte 30 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın gümbür gümbür geliyor... Bu son dakika altın fiyatlarını görenler inanamadı... Peki altın fiyatları bugün ne kadar? İşte 30 Nisan 2023 altın fiyatları

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı 13 bin 179 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? 

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı 406 L toplam kapasitesiyle geniş saklama alanı sağlıyor. Sahip olduğu teknoloji ile yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde muhafaza ediyor.

mb bucket Haberi

mb bucket


ASC Türk; Volvo İş Makinaları ve Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri, Chicago Pneumatic hidrolik kırıcılarından sonra şimdi de alanında dünya lideri olan İtalyan orijinli MB Bucket ürünlerini Türkiye pazarına sunuyor. Benzerlerinin aksine sadece Kırıcılı Kova ve Elek üzerinde uzmanlaşan MB Bucket, yıkım geri dönüşüm sektörlerine getirdiği kolaylıklar ve teknolojisi sayesinde bu ürün gamında dünyadaki en iyi firma olarak anılıyor.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ASC Türk Gelişmiş Ürünler Müdürü Serhan Özkan, MB Bucket ürünlerinin Türkiye pazarı ve özellikle de kentsel dönüşüm projeleri için ihtiyaçları tam olarak karşılayacağından emin olduklarını ifade ederek “Türkiye’de daha çok sabit kırıcılar tercih ediliyor ve genellikle kiralanıyor. Böyle olunca kırılacak malzeme önce sabit kırıcıya nakliye edilmek zorunda kalıyor. Sabit kırıcıda hem giriş hem de çıkış tarafında...