03 / 05 / 2024

Mb Eren İnşaat adres

Mb Eren İnşaat adres

Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Batuhan Eren tarafından Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Mb Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın ve Murat Buzkartaca ortaklığında kuruldu.

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ertan Macit ve Alirıza Şeren ortaklığında kuruldu.

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Doksanbir tarafından kuruldu.

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Sarıer tarafından kuruldu.

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Bulugan ve Emre Yıldız tarafından kuruldu...

Mb Eren İnşaat adres Haberi

Mb Eren İnşaat adres

Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Eren tarafından kuruldu. 


Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak......


Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Altınşehir Mah.Polat Sk.Aksu Apt.No.3/5 Ümraniye