06 / 05 / 2024

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Karakaya ve Yusuf Özen ortaklığında kuruldu.

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tolak tarafından kuruldu.

Mb Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın ve Murat Buzkartaca ortaklığında kuruldu.

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Betül Ayözen tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Doksanbir tarafından kuruldu.

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Sarı ve Ömer Zengin ortaklığında kuruldu.

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında kuruldu.


Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; INSAAT 1-Sirket konusu ile ilgili olarak her türlü Insaat,taahhüt vemühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak.2-Her türlü insaat taahhüt isleri,konut.isyeri,ticarethane,insaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 3-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa,arazi,ve diger gayrimenkulleri satabilir,parsellere bölerek hakiki ve hükmi sahıslara satmak üzere hukuki,mali ve ticari islemler ile mevzi imar projleri ve diger projeleri yapım ile intifa,irtifa,sükna,tapu cins tahsisi,kat mülkiyeti,ifraz,tevhit yapar,devir ve ferag verebilir ve bu anasözleşmesinde yazılı işler.



Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi...