11 / 05 / 2024

MD Avrasya İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi

MD Avrasya İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi

MD Avrasya İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Dan Maghetiu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç 16. Ada Gönül Plaza'da kuruldu.

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan, Suna ÇEtin ve Şevki Hayta ortaklığında kuruldu.

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Elif Aras tarafından kuruldu.

Md Global Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Global Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de S.A. Muhammad Muhammad ve Moffak Sabır Hamad ortaklığında kuruldu.

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Muhammet Uygun tarafından kuruldu.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Douaa M. Alı Muthane ve Mustafa Karadağ ortaklığında kuruldu.

Hd Md İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Md İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Avrasya Tesisat İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Tesisat İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak İmir tarafından kuruldu.

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Demir ve Mustafa Duhan Demir tarafından kuruldu.

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

MD Neta Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MD Neta Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

MD Avrasya İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Haberi

MD Avrasya İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi
MD Avrasya İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Dan Maghetiu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


MD Avrasya İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...