15 / 05 / 2024

MDArch Mimarlık görkem volkan

MDArch Mimarlık görkem volkan

Mimar Görkem Volkan, yeni nesil AVM’lerde değişen alışkanlık ve ihtiyaçlara kolayca uyum sağlayabilen, doğaya ve doğallığa öncelik veren, kullanıcılarına sokak dokusu ve deneyimleri yaşatan, dış/iç ayrımını aşarak akışkan hacimler sunan iç mekanlar tasarlıyor.

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Akkuş ve Onur Çaça tarafından kuruldu. 

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda İlker Öztürk tarafından kuruldu.

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuhmehmet İçingir ve Yavuz İçingir tarafından kuruldu.

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altun tarafından ortaklığıyla kuruldu.

MDArch Mimarlık görkem volkan Haberi

MDArch Mimarlık görkem volkan

New York, Lübnan, Katar ve Dubai’de sürdürdüğü mesleki deneyimi sonrası İstanbul’da kendi ofisini kuran ve 2006 yılından bu yana çalışmalarını MDArch Mimarlık çatısı altında yürüten ve alışveriş merkezleri başta olmak üzere, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda mimari ve iç mimari tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan, AVM’lerin günümüzde alışveriş ihtiyacını karşılamaktan ziyade, yaşama dair pek çok aktivitenin karşılık bulacağı ve yenilerinin talep edileceği farklı işletmeler bütünü olarak biçimlenmesi gerektiğini savunuyor. İnsanoğlunun en önemli gereksiniminin doğa ve doğallık olduğunu dile getiren, yapılaşma çoğaldıkça yeşil ihtiyacının da arttığını ifade eden Görkem Volkan, MDArch Mimarlık olarak yalnız AVM tasarımlarında değil, tüm projelerinde daha fazla açık alana sahip, doğal yeşil alanların korunduğu ve arttırıldığı, ortak kullanım...