03 / 05 / 2024

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat adres

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat adres

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Başköy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Dekortıme İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekortıme İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Adem Kuşoğlu tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Khorshıdı tarafından kuruldu.

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Baş ve Yasin Baş ortaklığında kuruldu.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aida Aydın, Behzad Vafashalmani, Ezel Aydın, Sarvnaz Vafashalmani ve Şafak Keskin tarafından kuruldu.

Mimarlık tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil!

Koray Yavuzer, "Mimarlık mesleği tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil. Bir projenin kağıt üzerinde iyi olması, güzel olması ancak hedef kitleye hitap etmemesi zaten başarılı sonuçlar almayı mümkün kılmaz" dedi...

Kazlıçeşme Başkanlık Binası hizmete girdi!

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat adres Haberi

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat adres

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Başköy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK DEKORASYON VE MOBİLYA 1-Her türlü mimari plan, proje çizimini yapmak 2-Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak,dekorasyon yapmak, tadilat , rövele restorasyon ve onarım yapmak. 3-Her türlü iç ve dış mekan mobilyalarının alımını, satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını, komisyonculuk, bayilik ve mümesilliğini yapmak. 4-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye  ve her türlü mobilya imalatı,...