13 / 05 / 2024

ME by Starck banyosu duravit

ME by Starck banyosu duravit

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa açıldı!

Hampton by Hilton İzmir Aliağa ideal konumuyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelden halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek!

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

Üniversite öğrencilerinin yeni adresi Panaroma Suites by KLK!

Panaroma Suites by KLK, üniversite öğrencileri ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ortalama metrekare birim fiyatı 8 bin TL olan Panaroma Suites by KLK, yürüme mesafesindeki Koç Üniversitesi’ne yakınlığıyla dikkat çekiyor.

G yoo Inspired by Starck satış ofisi yeni yerine taşındı!

Sektörün, genç, dinamik ve yenilikçi firmalarından Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesinin satış ofisini, yeni yerine taşıdı.

Duravit'ten yeni ME by Starck banyo tasarımı!

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Mar Yapı G YOO inspired by Starck'ta yeni 3D uygulaması!

Mar Yapı son projesi G YOO inspired by Starck'ta sosyal medyada adından söz ettirecek bir uygulamaya başladı. "G YOO'da Yaşam Şimdiden Başladı" ile yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubunu projenin 3D dünyasında yaşatmaya başladı.

Mar Yapı G YOO projesi 3D ile tanıtılmaya başlandı!

İmzasını attığı her projede yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken Mar Yapı, bu kez sosyal medya uygulamalarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Mar Yapı, son projesi G YOO inspired by Starck’ta herkesten önce yedi arkadaşı yaşatıyor.

Mar Yapı G-YOO Inspired by Starck'ta metrekaresi 4 bin 500 TL!

Mar Yapı, Güneşli'de 200 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği G-YOO Inspired by Starck projesinde dört ayda dairelerin yüzde 45'ini sattı..

ME by Starck banyosu duravit Haberi

ME by Starck banyosu duravit

Erkek banyosu minimalisttir. Hafif bir kayıtsızlık hissiyle maskülen ve pragmatiktir. Sade tasarım ve baskın yumuşak renk tonları sayesinde gösterişsiz işlevsellik. Kadınlar genelde yumuşak tonları tercih ederken, erkekler açık gri veya siyahı seçer.


Erkeksi banyo, tipik arkaik karakterini beton veya sıvasız tuğlalardan yapılmış sade duvarlardan alır. Stonetto by Duravit gibi tasarım ürünleriyle kombine edildiğinde şık vurgular yaratır. Avusturyalı tasarım üçlüsü EOOS tarafından yaratılan duş küveti, yeni bir dökme mineral malzeme olan DuraSolid'den üretilmiştir. Bu teknoloji, doğal taşların özelliklerini yansıtan mat yüzeyleri mümkün kılar. Stonetto mat, taşa benzer bir yapı görünümü kazandırır. Küvet, suyun aşındırdığı bir taş hissini verir. Özellikle maskülen olan bir banyo atmosferinde duyusal bir deneyim.


Erkekler banyoda bilinçli olarak, kişiliklerini yansıtan olağanüstü tasarım ifadeleri seçer. Bunu, alışılmış aksesuarlar olmadan yaparlar....