06 / 05 / 2024

MEBEL Uluslararası Mobilya

MEBEL Uluslararası Mobilya

Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre, MEBEL Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi ve Döşemelik Ürünler Fuarı’na katıldı...

2 yıldır zamları erteleyen IKEA'dan yeni açıklama

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

MUDO Concept'ten uluslararası yarışma!

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Newjoy, 2017 ürünleriyle Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'nda!

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı açıldı!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından biri olan IMM'ye bu yıl 50 ülkeden bin 200 firma katılırken, Türkiye fuarda 31 firmayla temsil ediliyor.

MEBEL Uluslararası Mobilya Haberi

MEBEL Uluslararası Mobilya

Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre, Moskova’da Expocentre Fuar Merkezi’nde 25.’si düzenlenen, ülkenin mobilya sektöründe en büyük ve önemli organizasyonu MEBEL Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi ve Döşemelik Ürünler Fuarı’na katıldı. Bölgedeki gücünü yeni yatırımları ile artıran Kastamonu Entegre, 2014 yılı Mayıs ayında devreye girecek yaklaşık 300 milyon dolarlık Tataristan yatırımı hakkında fuar katılımcılarını ve bölge temsilcilerini bilgilendirdi. Kastamonu Entegre bu yatırım ile bölgedeki en büyük mdf ve laminat parke üreticilerinden biri olacak.


Moskova’da 50 binden fazla ziyaretçinin katılımı ile gerçekleştirilen fuarda Türkiye’yi temsil eden Kastamonu Entegre Avrupalı ve Orta Asyalı katılımcılardan büyük beğeni topladı. Rusya’daki etkinliğini yeni yatırımları ile daha da artıracak olan Kastamonu Entegre, Tataristan bölgesindeki mdf...