13 / 05 / 2024

MebelGroup Bükreş projesi

MebelGroup Bükreş projesi

ROMANYA Konut Fuarı'na alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'te 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Çeşme Turizm Bölgesi için Danıştay kararını verdi: 16 bin dekarlık alan yapılaşmaya açılabilecek!

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle hayata geçirilmesi planlanan Çeşme Turizm Bölgesi Projesi kapsamında, Danıştay tarafından karar verildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara projesi için başvuru tarihleri açıklandı! 240 ay vadeli konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge projesi için başvurular 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kuzey Ankara Kent Girişi projesinin detayları...

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara 3. Bölge projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Nurol İnşaat Romanya'da 2 ayda 2 milyar liralık ihale kazandı!

CNAIR, altyapı projelerinden biri olan Bükreş’teki A3 otoyolunun 13.5 km uzunluğundaki A3 otoyolunun yapımı için 95 milyon dolara kazandığını açıkladı. 

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Projesi’nde kamulaştırmadan vazgeçildi!

Çeşme Projesi kapsamında planlanan kamulaştırmalardan vazgeçildi. Kamulaştırmayla ilgili olan 2054 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı yürürlükten kaldırıldı.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Gigi Becali Galatasaray'ı eledikleri için kilise yaptırıyor!

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, 2008 yılında Galatasaray'ı eledikleri için kilise yaptırma sözünü geç de olsa tutacağını açıkladı.

MebelGroup Bükreş projesi Haberi

MebelGroup Bükreş projesi

Gemi taşımacılığında kullanılan konteynerların birleştirilmesi ile oluşturulacak sitede 2 odalı 100 daire bulunacak. Her dairenin 27 metrekare olacağı evler, ortalama 12 bin Euro'dan satışa sunulacak. 5 katlı apartmanlardan oluşacak sitenin normal dairelere göre daha çevreci olacağı vurgulanıyor. 


ENERJİ GİDERİ DÜŞÜK 

Romanya'da normal bir daire için yıllık olarak metrekare başına 180 kWh enerji harcandığını ancak bu projedeki dairelerde sadece 80 kWh enerji sarfiyatı olacağı belirtildi. Şirket sorumlusu Svezdelivm Micev, "Bu sistemle inşaat sürecini çok kısaltabiliyoruz ve evler çok ucuza mal oluyor. Bu projelerin benzerlerini Londra. Yeni Zelanda ve Amsterdam'da görüyoruz, dedi. Konutların eşyalı ve elektrik ve su sistemiyle birlikte teslim edildiğini ifade eden şirket sorumlusu, "10 bin Euro ile 40 bin Euro arasında değişen fiyatlarımız ve modellerimiz bulunmakta" bilgisini...