02 / 05 / 2024

Mebuskent Ankara lokasyonu

Mebuskent Ankara lokasyonu

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, doğanın içinde yeni bir yaşam alanı kurarken aslında yeni bir yaşam biçimi de oluşturduklarını ve önceliklerinin başında da güvenlik unsurunun geldiğini bildirdi.

Ankara’nın en değerli bölgesi Çukurambar!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı. Gürlek, ulaşımın rahat olması ve AVM'lere yakın oluşu gibi etkenlerin fiyatları daha da artıracağını söyledi...

Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşa edilen Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak şekilde tasarlandı. 

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Mebuskent Karacakaya ödeme planı!

Mebuskent Karacakaya Ankara projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Mebuskent Evleri Ankara projesi bu yılın sonunda teslim edilecek...

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Mebuskent Ankara lokasyonu Haberi

Mebuskent Ankara lokasyonu

Aymor Grup’un Batıkent Karacakaya bölgesinde, “şehir içinde koca bir şehir” konseptinde gerçekleştirdiği ve 4-5 bin kişilik nüfusu barındıracak Mebuskent, özel güvenlik tedbirleri ve seçkin komşuları ile büyük şehirlerin korkulu rüyası olan etkenlerden uzak bir yaşam sunuyor.


Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, doğanın içinde yeni bir yaşam alanı kurarken aslında yeni bir yaşam biçimi de oluşturduklarını ve önceliklerinin başında da güvenlik unsurunun geldiğini bildirdi. Sıfırdan yeni yaşamı kurgularken seçkin komşularla, çocukların güvenle büyüyeceği bir yaşam alanı olmasına özen gösterdiklerini söyleyen Ayhan, “Yaşadığınız alanı seçseniz de komşularınızı seçme şansınız olmuyor. Burada sıfırdan bir yaşam oluşturuyoruz. Konut alan kişiler yakınlarını, arkadaşlarını da getirerek ev sahibi yapıyor. Seçkin, aile kültürünü ve komşuluk ilişkilerini çok önemseyen kişiler ev alıyor. Sıcak, güvenli bir kent...