13 / 05 / 2024

Mebuskent engelli

Mebuskent engelli

İçerisinde bulunan eczaneden postaneye, okuldan sağlık merkezine çok sayıda hizmetle sakinlerine rahat bir yaşam sunan Mebuskent'te engelliler de unutulmadı Engelli vatandaşlar günlük yaşamda oldukça zorluklarla karşılaşıyor.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdal Durmuş tarafından kuruldu.

Engelli vatandaşlara özel spor alanları meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Engelli vatandaşlara özel spor olanağı tanınmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi!

Engelsiz Antalya hedefiyle her projesinde engelli hassasiyetlerini öne çıkaran ve engellilere yönelik hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşamını kolaylaştıran hizmetlerini tüm ilçelere yayıyor.

Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi ve yaşlı lokali geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’da engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali açıyor.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi toplamda 6 bin metrekare kapalı ve 4 bin metre açık alana sahip Engelli Koordinasyon Merkezini, engelli vatandaşların hizmetine açtı.

Mebuskent'te yeni eğitim yılı başlıyor!

Başkent’te bu yıl yaşamın başlayacağı ve tahmini 5 bin kişilik nüfusuyla “Şehir içinde şehir” olacak Mebuskent’in de içinde konuşlandığı Batıkent Çakırlar, bu heyecanın en yoğun yaşandığı bölgelerin başında geliyor…

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli başvuruları bugün başlıyor!

Konut fiyatlarının 185 bin 82 TL'den başladığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Ankara Turkuaz Engelli başvuruları bugün başlıyor...

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu!

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu 27 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Projede yüzde 40 engellilere özel 7 adet konut satışta.

Manisa Kula'da Engelli Yaşam Merkezi inşa edilecek!

MANİSA'nın Kula İlçesi'nde hayata geçirilecek Engelli Yaşam Merkezi ile ilçede yaşayan engellilerin farklı sosyal etkinliklere ve spor faaliyetlerine katılımı sağlanacak.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Mebuskent engelli Haberi

Mebuskent engelli

İçerisinde bulunan eczaneden postaneye, okuldan sağlık merkezine çok sayıda hizmetle sakinlerine rahat bir yaşam sunan Mebuskent'te engelliler de unutulmadı Engelli vatandaşlar günlük yaşamda oldukça zorluklarla karşılaşıyor. Dışarıdan evlerine dönmeye çalışırken bile çok sayıda sıkıntıyla mücadele eden engellilerin de rahat edebilmesi için artık yeni inşa edilen projeler taşın altına elini koyuyor. 

Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya mevkiinde inşa edilen Mebuskent de engellilerin rahat edebileceği projelerden bir tanesi... 


Projeyi hayata geçiren AYMOR Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Başkentliler'in yoğun ilgisiyle karşılanan Mebuskent'in herkese konforlu ve kaliteli yaşamın kapılarını açtığını kaydetti. 

Toplam 188 bin metrekarelik dev bir alana inşa edilen Mebuskent'te yalnızca bir konut projesine değil sakinlerin tüm ihtiyaçlarını da kolayca karşılayabilmesine yönelik hizmetlere imza attıklarını ifade eden Ayhan, 'Amacımız herkesin güzel yaşamasını...