19 / 05 / 2024

Mebuskent kampanyas

Mebuskent kampanyas

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, terörün yol açtığı psikolojik ortamda ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmaya yönelik çalışmalara, “aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade kampanyası” ile omuz verdi.

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent'te aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler!

Başkent’in prestijli projelerinden Mebuskent, aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler ve 120 aya kadar vade ile “Yılın Son Fırsatı” kampanyasını başlattı.

Mebuskent'te terörün önüne konut kampanyaları ile geçiliyor!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, terörün yol açtığı psikolojik ortamda ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmaya yönelik çalışmalara, “aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade kampanyası” ile omuz verdi.

Ankara Mebuskent'te kampanya!

Aymor Grup imzası taşıyan Ankara Mebuskent'te sıfır faizle 120 ay vade kampanyası devam ederken, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ankara Mebuskent'te kampanya detayları...

Mebuskent projesinde 153 bin TL'ye daire!

“Sıfır faizle 120 ay vade” kampanyasını sürdüren Mebuskent, küçük birikimleriyle ev sahibi olmayı hayal edenlere 153 bin TL’den başlayan fiyatlar ve ayda 765 TL’den başlayan kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkânı sunuyor.

Mebuskent'te bahara özel 120 ay sıfır faiz kampanyası!

Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor. Mebuskent, Batıkent Çakırlar’da 1.100 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden biri olan Karacakaya mevkiinde kuruldu.

Ankara Mebuskent Evleri'nde 120 ay sıfır faiz imkanı!

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faiz kampanyası!

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faizlik bahar kampanyası!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “Çift maaşlı bir aile, yıllarca kira ödemek yerine kampanyamızdan faydalanıp, 4-5 yıl sonra neredeyse kira bedeline Mebuskent’te lüks yaşama sahip olabilecek” dedi.

Ergene Vadisi'nde Ekim kampanyası! 96 bin TL'ye! 36 ay sıfır faizle! Yüzde 15 indirimle!

Ergene Vadisi Evleri, 1.296 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan dükkan ve konutlar için Ekim kampanyası uygulanıyor. Buna göre faizsiz vadelendirme ve indirimler yapılıyor...

Azure Villaları'nda eskiyi getir, yeniyi götür kampanyası! 135 bin 850 euroya!

Fiyatların 135 bin 850 eurodan başladığı ve farklı yaşam alanlarının yer aldığı Azure Villaları'nda eskiyi getir, yeniyi götür kampanyası başladı. Eski gayrimenkulünüzü verip, deniz manzaralı ve yüksek standartlardaki Azure Villaları projesinden daire sah

Botanika, Fiskars Kampanyası'nı başlatıyor!

Hobi bahçeciliği sektöründe Türkiyenin lider markası Botanika, bahçe dostlarını Fiskars Sonbahar Kampanyasına davet ediyor. Ekim ayı boyunca Baumax'a eski budama makasını getiren herkes Fiskarsın budama makasına yüzde 50 indirimli olarak sahip olacak

Narkule Projesinin yeni kampanyası 15 Ekim'e kadar sürecek

TEPE İnşaatın, Maltepede hayat verdiği Narkule Projesinin 15 Ekime kadar devam edecek olan yeni kampanyası, yüzde 5 peşinat ve 60 ay süresince yüzde 0.75 faizli kredi avantajının yanı sıra, 12 ay boyunca yüzde sıfır faiz gibi ödeme alternatifleri sunuyor

Mebuskent kampanyas Haberi

Mebuskent kampanyas

Artan terör saldırılarının yol açtığı korku atmosferi nedeniyle insanların eve kapanması ve tüketimdeki daralma üzerine, hükümet ve özel kesimlerce başlatılan ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmaya yönelik çalışmalara Mebuskent, somut bir kampanya ile katıldı.  


Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, konut talebinin ertelenmesinin önüne geçme amacıyla  “Bahar Fırsatı” şeklinde bir kampanya başlattı. Ankara’nın yeni gözde yaşam bölgesi Karacakaya Çakırlar’da yapımı gerçekleştirilen ve 5-6 bin kişinin yaşayacağı Mebuskent’te konutların büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, konjonktür dikkate alınarak kalan daireler için cazip faiz ve vade imkanı getirildi. Konut alıcıları, Mebuskent’te aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 aya kadar vade ile konut sahibi olabilecek. 

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan kampanya hakkında bilgi verirken, “Ülkemiz, milletimiz için kalkınma hedeflerimizden geri kalmamak için vatandaş normal hayatından...