10 / 05 / 2024

Mebuskent konutları

Mebuskent konutları

Başkent’te bu yıl yaşamın başlayacağı ve tahmini 5 bin kişilik nüfusuyla “Şehir içinde şehir” olacak Mebuskent’in de içinde konuşlandığı Batıkent Çakırlar, bu heyecanın en yoğun yaşandığı bölgelerin başında geliyor…

Mebuskent Konut ve Yaşam Kompleksi bugün görücüye çıkıyor!

Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, HSN İnşaat, Taşpınar ve Niğde Pazarı gibi firmaların AYMOR Grup bünyesinde bir araya gelerek başlattıkları proje 2014 yılında tamamlanacak...

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent konutlarına yoğun ilgi!

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen konut projelerinden Mebuskent, sunduğu sağlıklı yaşam imkânları dolayısıyla en fazla doktorların tercihi oldu.

Ankara Mebuskent konutları küçük Kopenhag olarak anılıyor!

AYMOR Grup tarafından gerçekleştirilen başkentin en prestijli konut projelerinden Mebuskent, bisiklet kullanımını destekleyen tasarımı ve dev parkuruyla şimdiden 'Küçük Kopenhag' olarak anılıyor.

Özlenen komşuluk Mebuskent’le geliyor!

Özlenen komşuluk Başkent Ankara'da bulunan Mebuskent’le geliyor! Markalı proje konutların hayata geçirildiği Ankara’da konut alanlar komşularının da toplumda saygın konumda bulunan, prestijli kişilerden oluşmasını istiyor.

Ankara Mebuskent Konutları'nda 390 bin TL!

Başkent’in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor.Ankara Mebuskent Konutları'nda fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Taşdelen Güven Konutları'nda son 29 konut

İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Taşdelen'de inşaatı devam eden Taşdelen Güven Konutları'nda konut fiyatları 168 bin YTL'den başlıyor.

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

Mebuskent konutları Haberi

Mebuskent konutları

Yaklaşan 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi öğrenci ve veliler, okul arayışı ve kayıtlar için heyecanlı bir koşturmaca içinde… 


Başkent’te bu yıl yaşamın başlayacağı ve tahmini 5 bin kişilik nüfusuyla “Şehir içinde şehir” olacak Mebuskent’in de içinde konuşlandığı Batıkent Çakırlar, bu heyecanın en yoğun yaşandığı bölgelerin başında geliyor… Bölge, son yıllarda açılan ve her gün yenilerinin eklendiği ilk ve orta dereceli çok sayıdaki okulla dikkati çekiyor. Eğitim kurumlarının yoğunlaştığı ve hızla çoğalmaya devam ettiği bölge, şimdiden Ankara’nın en dikkat çeken eğitim üslerinden biri haline gelmiş bulunuyor. 


Aymor Grup tarafından Çakırlar Karacakaya Bölgesi’nde kurulan Mebuskent, civarda yoğunlaşan kamu ve özel eğitim kurumlarına çok yakın bir mesafede yer alıyor. Projeyi hayata geçiren Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, çocuklu ailelerin ağırlıkta olacağı Ankara’nın...