11 / 05 / 2024

Mebuskent taksit

Mebuskent taksit

Başkent’te Batıkent Çakırlar Bölgesi’nde yer alan Mebuskent’te, 120 ay sıfır faizin yanısıra, 2+1 daireler 153 bin lira, aylık taksitler de 765 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Ankara Mebuskent’te taksitler sabit!

Mebuskent konut projesi Aymor Grup tarafından Ankara’da hayata geçiriliyor. 602 konutluk 10 blok ve 332 villadan oluşan projede 1390 TL’den başlayan sabit taksit fırsatı mevcut.

Mebuskent'ten sabit taksitle daire olma imkanı!

Mebuskent konut projesi Aymor Grup tarafından Ankara'da hayata geçiriliyor. Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürsat Ayhan, 602 konutluk 10 blok ve 332 villadan oluşuyor...

Future Park projesinde günde 87 TL taksit ile ev sahibi olun!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen İstanbul Future Park projesinde yüzde 25 peşinat ve 42 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün. Projede günde 87 TL taksit ile konut sahibi olunabiliyor.

Emlak vergileri 2.taksit ödemeleri 2014!

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Mayısta ilk taksiti ödenen emlak vergileri 2.taksit ödemeleri 2014 ne zaman?

Ankara Mebuskent Konutları'nda 390 bin TL!

Başkent’in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor.Ankara Mebuskent Konutları'nda fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenmesi gereken vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için emlak vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, 2014 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Karşıyaka Rezidans'ta 1.900 TL aylık taksit imkanı!

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmesi planlanan Karşıyaka Rezidans projesi 18 katlı tek blok halinde yükseliyor.Karşıyaka Rezidans projesinde 1+1 ev fiyatları 308 bin liradan başlarken 1.900 TL aylık taksit olanağı da bulunuyor.

Sinpaş Köyceğiz'de 80 ay taksit imkanı!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz projesinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Sinpaş Köyceğiz'de 80 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödeme zamanı!

Emlak vergisi, arsa, arazi, mesken ve işyerleri sahipleri tarafından ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki iki taksit halinde ödenebilen emlak vergisi 2. taksit ödeme zamanı ne zaman?

Evre Gedizler Sancaktepe'de 1 yıl sonra taksit öde! 5 bin TL peşinatla!

Evre Gedizler Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için 5 bin TL'lik peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Sinpaş GYO'dan Karşıyaka Rezidans, 1.900 TL taksit!

Sinpaş GYO'dan Karşıyaka Rezidans, 1.900 TL taksit imkanı sunuyor. Sinpaş Gayrimankul Yatırım Ortaklığı 40. yıl fırsatı sunuyor. Vade farksız, ara ödemesiz, ve banka kredisiz konut sahini olunabilen proje 80 aya kadar vade imkanı sağlıyor.

Emlak vergisi 2.taksit ödeme tarihleri!

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için devlete ödenen vergiler arasında yer alıyor. İki taksitte ödenebilen emlak vergisi 2.taksit ödeme tarihleri ne zaman?

Mebuskent taksit Haberi

Mebuskent taksit

Ankara Mebuskent’te küçük birikimleriyle ev sahibi olmak isteyenlere kira öder gibi taksit imkanı sunuluyor. Başkent’te Batıkent Çakırlar Bölgesi’nde yer alan projede, 120 ay sıfır faizin yanısıra, 2+1 daireler 153 bin lira, aylık taksitler de 765 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.


Ankara'nın en prestijli konut projelerinden Mebuskent, küçük birikimleriyle ev sahibi olmayı hayal edenlere ayda 765 bin TL'den başlayan kira gibi taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Batıkent Çakırlar Bölgesi'nde “Şehir içinde koca bir şehir” konseptiyle 388 dönümlük doğayla iç içe bir alanda yapımı süren Mebuskent'te her kesimin ihtiyacını karşılayacak 2+1, 3+1, 4+1 daire ve bahçeli villa seçenekleri bulunuyor. 332 villa ve 10 bloktan oluşan Mebuskent'te, “Sıfır faiz, 120 ay vade” kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 153 bin liradan başladığı projede,...