09 / 05 / 2024

Mecide Ali Raşid

Mecide Ali Raşid

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ticari merkezi Dubai'de yabancı vatandaşların bu yılın ilk yarısında emlak piyasasına 5,98 milyar dolarlık yatırım yaptığı bildirildi

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid Köse tarafından kuruldu.

Nane Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nane Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Raşid Yılmaz tarafından kuruldu.

Hnds Proje Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnds Proje Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid tarafından kuruldu. 

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Galatasaray'da sıra ada satışında mı?

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Ali Fatinoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e sert eleştirilerde bulundu. Fatinoğlu, "Sıra Suada'nın satışına mı geldi dedi?"

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Büyükyalı İstanbul, Ali Poyrazoğlu’nu ağırlayacak!

Büyükyalı İstanbul, tiyatro ve sinemadaki başarılı kariyerinin yanı sıra, eğlenceli olduğu kadar düşündürücü sohbetleriyle tanınan usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu konuk edecek.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Emaar Square'de blokların teslimi 2018'de!

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatında sona gelindi. Bloklarının tesliminin 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Mecide Ali Raşid Haberi

Mecide Ali Raşid

Dubai Emlak Yatırım, Promosyon ve İdare Merkezi tarafından yayınlanan verilere göre, farklı milliyete sahip yabancılar bina, arsa, apartman dairesi ve villa dahil olmak üzere ilk yarıda 12 bin 875 adet emlak satın aldı.


Merkez başkanı Mecide Ali Raşid, emlak sektöründeki performansın son iki senede güçlenmeye devam ettiğini ve büyüme potansiyeli nedeniyle emirliğin daha çok yabancı yatırım çektiğini söyledi.


Yetkiliye göre serbest bölgelerdeki yabancı yatırımcıların başında Hintliler geldi. Hintli yatırımcılar belirtilen dönemde yaklaşık 1 milyar dolar değerinde 2 bin 153 adet emlak satın aldı. İkinci sırada 470 milyon dolar değerinde bin 814 emlak satın alan Pakistanlılar geldi.


Dubai emlak sektörüne 2012'nin ilk altı ayında yatırım yapan diğer yabancılar şöyle oldu: İngilizler 693 milyon dolar değerinde bin 564 emlak, İranlılar 415 milyon dolar değerinde...