02 / 05 / 2024

Mecidiyeköy arsa fiyatları

Mecidiyeköy arsa fiyatları

1983 yılında Mecidiyeköy Abide Sitesi'nde 2 bin 670 metrekare ve 2 bin 420 metrekare iki parsel iş hanı arsası, tanesi 300 milyon liraya satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Mecidiyeköy'de 1586 liradan satılık arsa!

İstanbul'un merkezi iş alanı lokasyonlarından Mecidiyeköy'de 1568 metrekare arsa, 1586 liradan 1942'de satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Arsa fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de konut imarlı arsa fiyatları ortalama yüzde 60, arazi fiyatları da yüzde 120 arttı. Peki arsa fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Arsa fiyatları yüzde 85 arttı!

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışı konut fiyatlarını da olumsuz bir şekilde etkilerken arsa fiyatları da arttı. Özellikle İstanbul'da bir senede arsa fiyatı tavan yapmış durumda. 

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Mecidiyeköy arsa fiyatları Haberi

Mecidiyeköy arsa fiyatları


1983 yılında Mecidiyeköy Abide Sitesi'nde 2 bin 670 metrekare ve 2 bin 420 metrekare iki parsel iş hanı arsası, tanesi 300 milyon liraya satılacakmış. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Arsaların tanesini 12 bin Reşat Altın'a satın almak mümkünmüş.



Haberin devamı için...