12 / 05 / 2024

mecidiyeköy ne zaman ilçe oldu

mecidiyeköy ne zaman ilçe oldu

1932 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde Mecidiyeköy'ün İstanbul hudutlarına alındığı yazılmış. 1932 yılında Zincirlikuyu ve Kağıthane sınırlar dahilinde değilmiş ve Mecidiyeköy'deki kasaplar sınırdışında kalan Zincirlikuyu ve Kağıthane'ye taşınma

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Apec Uskumruköy ne zaman teslim?

Apec Uskumruköy projesi toplamda 140 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Apec Uskumruköy ne zaman teslim edilecek?

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ne zaman bitecek? 

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro inşaatının Mecidiyeköy İstasyonu'nda çalışan işçilerle sahur yaptı. Metro hakkında önemli açıklamalarda bulunan Uysal, metro hattının ne zaman tamamlanacağını da açıkladı...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Aston Firuzköy projesi üç blok olarak Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'da hayata geçirildi.Peki Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Toplam 362 daire ve 12 ticari üniteden oluşan Yeni Yapı Alibeyköy Evleri ön satışlarının Mart ayında başlaması planlanıyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Toplam 650 konut ve 25 dükkandan oluşan Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek? diyorsanız işte yanıtı...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Ön taleplerin toplandığı Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilecek. Peki Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 1.500 konut ve 95 mağazadan meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Peki Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

mecidiyeköy ne zaman ilçe oldu Haberi

mecidiyeköy ne zaman ilçe oldu

Mecideyeköy'deki kasaplar


Şehir meclisi, Mecidiyeköyü'nün belediye hududu dahiline alınmasına karar verilmişti. Buna ait muamele bu günlerde tekemmül etmek üzeredir. Haber verildiğine göre Mecidiyeköy'deki kasaplardan kısmı azamı bu karardan sonra dükkanlarını belediye hududu haricinde kalan Zincirlikuyu ve Kağıthane'ye nakletmeğe başlamışlardır. Bu kasaplar eski şekildeki faaliyetlerine devam etmek isterlerse belediye buna karşı da icap eden tedbirleri alacaktır.

Belediyece kaçak et takibatına da şiddetle devam edilmektedir.


3 Mart 1932 Cumhuriyet Gazetesi


Abdullah Kutalmış...