23 / 07 / 2024

Mecidiyeköy ucuz arsa fiyatları

Mecidiyeköy ucuz arsa fiyatları

İstanbul'un merkezi iş alanı lokasyonlarından Mecidiyeköy'de 1568 metrekare arsa, 1586 liradan 1942'de satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Prefabrik evler için 24 taksitli ucuz arsa satışı!

Satılık ucuz arsa arayan vatandaşlar için Milli Emlak en uygun fiyatlı ilanları sıraladı. Milli Emlak, vatandaşlar arasında büyük bir ilgi ile takip edilen hazine arazilerinin satışına devam ettiğini duyurdu. 

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Mecidiyeköy'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesinde yer alan konu alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Şişli Mecidiyeköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi kapsamında satışa çıkacak olan arsa sayısının 250 binden 1 milyona yükseleceğini açıkladı. Ucuz arsa arayanların radarına giren TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor.

TOKİ'den 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa fırsatı! 24 taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla! 176 bin TL'den başlıyor...

TOKİ, 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa satışına başlıyor. 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla satışa sunulacak arsaların fiyatları 176 bin TL'den başlıyor...

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

Emlak Bank ucuz arsa bulamayan sektöre umut oldu!

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz arsa bulamayan emlak sektörüne de umut oldu. EmlakBank yönetiminin Polonya modelini incelediğini belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu “Sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu tür problemler ortadan kalkar” şeklinde konuştu.

Devlet ucuz arsa üretmeli!

Yeni konut talebindeki potansiyele ulaşmadaki engeli ve çözüm formülünü veren Boysanoğlu, “Konut ihtiyacı olan ailelerin büyük bir bölümünün bu konutlara sahip olma imkânı çok düşük. Türkiye’de gerçek konut ihtiyacı olan kitleye ulaşmanın tek yolu devletin ucuz arsa üretmesidir." dedi.

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri'de yatırımcılara ucuz arsa fırsatı!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç otomotiv sektöründe yatırım yapmak isteyenlere, Kayseri'de ucuz arsa fırsatı olduğunu açıkladı. 

Isparta'da ucuz arsa bulunursa konut fiyatları düşecek!

METRO İnşaat Sahibi Mustafa Özaydın, Isparta'daki konut fiyatlarını pahalı bulmasının nedeninin arsanın pahalı olmasına bağlayan Özaydın, ucuz arsa bulunması durumunda konutların en az yüzde 30 ucuzlayacağını söyledi.

1950 yılında Mecidiyeköy'de metrekaresi 10 liraya arsa satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 lira olduğu 1950 yılında Mecidiyeköy'de 244 metrekare arsa metrekaresi 10 liradan satılacakmış. Göztepe İstasyonu'na on beş dakika mesafede, on dönüm arazi içinde bir köşk ise 18 bin liraya satılacakmış.

1948 yılında Mecidiyeköy'de 5.800 metrekare arsa 2.230 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 41 lira olduğu 1948 yılında Mecidiyeköy'de iki parça arsa satılacakmış. 2 bin 230 lira bedelle satılacak 5 bin 800 metrejare arsaya talipli çıkmadığından satışı bir ay uzatılmış ve pazarlıkla satılacakmış.

Mecidiyeköy ucuz arsa fiyatları Haberi

Mecidiyeköy ucuz arsa fiyatları

İstanbul Defterdarlığı, Mecidiyeköy'de bin 568 metrekare arsa bin 586 liradan satışa çıkarılmış. Metrekaresi bir liradan satılacak olan arsa, 48 tane Reşat Altın'ı karşılığında alınabiliyormuş.


Emlakkkulisi.com'un tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; satılık arsa Mecidiyeköy 3 pafta, 16 ada, 5 parsel üzerinde bulunuyormuş...


Haberin devamı için tıklayın!Emlakta Nostalji haberleri için...