15 / 05 / 2024

mecidiyeköy yeni gs store

mecidiyeköy yeni gs store

Galatasaray Spor Kulübü, Mecidiyeköy'de GS Plaza ofis projesine başladı. GS Plaza Mecidiyeköy projesinden sağlanan gelir, kulübe aktarılacak. Projenin önünde yapılacak olan 1.500 metrekarelik yeni GS Store ise taraftarın yeni buluşma noktası olacak...

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda sona geliniyor!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2018'in sonunda açılacak. Yeni inşa edilen metro ile adeta bir yer altı meydanı oluşuyor. 

Demir İnşaat, merkezini Mecidiyeköy'e taşıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezini Mecidiyeköy'deki Torun Tower'a taşıyacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Çok yakında yeni yerimizde faaliyete geçeceğiz" dedi.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap çalışmaları başladı!

İBB, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.

Tuğba Yurt Mecidiyeköy'e taşındı!

Şarkıcı Tuğba Yurt, yeni single'ı 'Aklımda Sorular Var' ile adından söz ettiriyor. Yoğun iş temposu nedeniyle 20 yıldır yaşadığı Bursa'dan İstanbul'a taşınma kararı alan güzel şarkıcı, Mecidiyeköy'e yerleşti.

1936 yılında Mecidiyeköy'de havalimanı inşa edilecek!

1936 yılında Yeşilköy'de bulunan havalimanı İstanbul'a uzak olduğundan Hava Yolları İdaresi, yeni bir havalimanı yapılmasını kararlaştırmış. Yeni yapılacak istasyon, Mecidiyeköy'de Milli Emlak'a ait bir arazide inşa edilecekmiş.

1936 yılında Mecidiyeköy ve Bomonti'de yeni mahalleler kurulacak!

1936 yılında İstanbul'un nazım imar planını hazırlayan Mimar Prost, istimlak edilen Surp Agop Mezarlığı, Mecidiyeköy ve Bomonti'nin imar planını hazırlayacakmış. Prost, kurulacak mahallelerin nasıl olacağına dair planlar hazırlamış.

Toya Yapı ile Sabancı Mecidiyeköy'e otel yapacak!

Sabancı arazilerinde konut projeleri geliştiren Toya Yapı, bu sefer otel projesi için Sevil Sabancı'nın kurduğu SS Otelcilik'e ait Mecidiyeköy'deki arazide yeni proje için anlaştı...

Kabataş-Mecidiyeköy metro ihalesi bu ay yapılacak!

Mecidiyeköy’ü Kabataş’a bağlayacak 6,5 kilometrelik yeni metronun ihalesi Ocak ayında yapılıyor. Kabataş önce Mahmutbey ’e ardından da Bahçeşehir ’e metro ile bağlanıyor.

Kabataş-Mecidiyeköy metrosu 3 istasyondan oluşacak!

Ocak ayında yapılması planlanan ihalenin ardından Kabataş-Beşiktaş-Darphane-Mecidiyeköy güzergahında 3 istasyonla hizmet verecek 6,5 kilometrelik yeni hattın yapım işleminin hızla başlatılması hedefleniyor...

Kabataş-Mecidiyeköy metrosu 2018'de açılıyor!

İstanbul'da yapımına devam edilen Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı'nın Kabataş’a uzatılmasına karar verildi. Mecidiyeköy’ü Kabataş’a bağlayacak 6.5 kilometrelik yeni metronun ihalesi bu ay içinde yapılacak.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor. Mahmutbey-Mecidiyeköy hattının, bu ay içinde ihalesi yapılacak 6,5 kilometrelik yeni hat ile Kabataş'a uzatılacağı bildirildi.

mecidiyeköy yeni gs store Haberi

mecidiyeköy yeni gs store


Galatasaray Spor Kulübü, İstanbul Mecidiyeköy'de GS Store Çadırı olarak bilinen arsada GS Plaza projesini inşa ediyor. GS Plaza projesinin arazisi 1994 yılında Milli Emlak'tan satın alınmıştı.


Aralık 2010 yılında ruhsatı alınan GS Plaza projesinde değişikliğe gidildi. Ofis ya da otel olarak düşünülen GS Plaza projesinin ofis olmasına karar verilince 25 Mart 2014 tarihinde ruhsat yenilendi.



GS Plaza Mecidiyeköy projesi eski Ali Sami Yen Stadı üzerinde yükselen Torun Center ile eski Likör Fabrikası üzerinde yükselen Quasar İstanbul projelerinin yanında yer alıyor.


GS Plaza Mecidiyeköy projesi 2 bin 127 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. GS Plaza Mecidiyeköy projesi 21 katlı olarak tasarlandı. Her katta 600 metrekarelik ofislerin yer alacağı GS Plaza'da kat yüksekliği 4 metre olacak. 



GS Plaza Mecidiyeköy projesi 15 milyon dolar...