05 / 05 / 2024

Medeniyet Üniversitesi nerede

Medeniyet Üniversitesi nerede

İstanbul Medeniyet Üniversitesi yeni bir kampüs inşa ediyor. Kadıköy - Üsküdar’da D - 100 Karayolu üzerinde 278 dönümlük alanda kurulmaya devam eden İstanbul Medeniyet Üniversitesinin beklenen kampüs projesi artık hayata geçiyor.

Medeniyet Üniversitesi Kadıköy-Üsküdar kampüsünü hayata geçiriyor!

İstanbul Teknik Üniversitesinin konsept projesini hazırladığı, TOKİ' nin projeyi yürüteceği Kadıköy-Üsküdar'da 278 dönümlük alanda yer alacak İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin beklenen kampüs projesi hayata geçiyor...

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sözleşmeli personel alınacak İşte şartlar…

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın ilgili maddeleri uyarınca, 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak üzere 34 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Medeniyet Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Tuzla İlçesi, Medeniyet Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Tuzla Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 5 Ağustos 2019 tasdik tarihli nazım imar planı değişikliği askıda...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi BİLTAM açıldı!

TOKİ tarafından inşası yürütülen Türkiye'nin örnek üniversite yerleşkelerinden biri olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde yer alan Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı (İMÜ-BİLTAM) açıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi 28 Ağustos'ta!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 28 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Kadıköy'de kuruldu.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Bazı alanlar İMÜ ve BÜ için teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Bazı alanlar İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) ile Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) için teknoloji geliştirme bölgesi olarak ilan edildi..

Medeniyet Üniversitesi nerede Haberi

Medeniyet Üniversitesi nerede


İstanbul Teknik Üniversitesinin konsept projesini hazırladığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) da projeyi yürüteceği kampüsle ilgili Rektör Prof. Dr. Hamit Okur;  İstanbul  Medeniyet Üniversitesinin Anadolu Yakasının çehresini değiştirecek bir medeniyet projesi olduğuna dikkat çekti. 


“Geçtiğimiz yıllarda Eski Devlet Malzeme Ofisi (DMO) alanlarının ve Karayolları Muayene İstasyonu’nun üniversitemize tahsis edilmesiyle, kampüs projemizle ilgili beş ayrı master plan çalışmaları yapılmıştı. Nihayet bu projelerden İstanbul Teknik Üniversitesinin kampüs projesine karar verdik ve akabinde  TOKİ  ile kampüsümüzü şekillendirmek için işbirliği yaptık” diyen Okur, “Artık Anadolu Yakası’nda yeni nesil devlet üniversitesine yakışır bir kampüsü hayata geçiriyoruz” dedi. 

Okur: “Kadıköy ile Üsküdar’ı Birbirine Bağlayan Üniversite”

D-100 Karayolu üzerinde, Kadıköy-Güney Yerleşkesi (74 dönüm) ile Üsküdar-Kuzey Yerleşkesi (204 dönüm) olmak üzere toplam 278 dönümlük merkezi bir konumda İstanbul Medeniyet Üniversitesinin...