19 / 05 / 2024

Medet Anli Al Sat Emlak iletişim

Medet Anli Al Sat Emlak iletişim

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli ve Pınar Yavaş ortaklığında kuruldu.

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Medet Anli Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Medet Anli Proje İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Medet Anli tarafından kuruldu.

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

Ev fiyatlarındaki yükselişin süreceğini öngördüğünü söyleyen Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anl konut fiyatlarında yaşanan artışa yönelik konuştu.

Pandemide yabancıya konut satışı arttı!

Koronavirüs salgınının artması yabancıların Türkiye'ye olan ilgisini durdurmadı. Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli firma tarafından 2021'de yabancıya 400 milyon TL'lik konut satışının yapıldığını dile getirdi. 

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli ve Pınar Yavaş ortaklığında kuruldu.

Hayatpark İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hayatpark İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Anli ve Medet Anli tarafından kuruldu.

Hayatpark Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hayatpark Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli, Adem Öğrenci ve Hasan Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Medet Anli Al Sat Emlak iletişim Haberi

Medet Anli Al Sat Emlak iletişim

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli ve Pınar Yavaş ortaklığında kuruldu.

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...