27 / 05 / 2024

Medet Ilıman kimdir

Medet Ilıman kimdir

Net Grup Yatırım ve Yönetim Danışmanlığı AŞ Genel Müdürü Medet Ilıman, yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmasına ilişkin hukuki düzenlemenin gayrimenkul sektörü ve ülke ekonomisine etkisini değerlendirdi.

Balıkesir'de 2023'te 60 bin 34 arazi alım satımı oldu! İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler!

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıları arsa ve arazi yatırımlarına yönlendirirken, Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel isimli kullanıcı 2023 yılında toplam 60,034 tane arazi alım/satımı olduğunu belirtti. İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler...

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir?

Bridgestone'da Hukuk ve Uyum Başkan Yardımcısı, Genel Danışman ve Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev yapan Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir? İşte ayrınıtlar...

Emre Kocadağ kimdir? Emre Kocadağ kaç yaşında?

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ kimdir? Beşiktaş JK Cibuti Fahri Danışmanı Emre Kocadağ kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Celal Zaim Çil nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Celal Zaim Çil kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak

Gram altın fiyatı bugün 1178 TL seviyesi ile rekor kırdı. Yatırımcılar ise grama altında bir sonraki seviyesini merak ediyor. Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak...

Ayçiçek, çay ve şeker değil! Ekim ayında en çok bir ürün zamda uçuşa geçti! Bakın pişman olmayın

Ekim ayına ilişkin veriler açıklandı. Ekim ayının zam şampiyonu ürünü ayçiçek, çay veya şeker değil bakın ne oldu.

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

Altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! 1000 değil 1200 değil o rakamı görecek! Uyumadan bakın!

Piyasalarda yaşanan hareketliliğin ardından bir çok kişi gram altının geleceği seviyeyi araştırırken, Analistler öyle bir açıklama yaptı ki... 1000 değil 1200 değil o rakamı görecek! Uyumadan önce bu haberi okuyun, pişman olmayın!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar ve altın piyasasında hareketlilik sürerken vatandaşlar yıl sonunda doların göreceği rakamı araştırıyor. Piyasalarda hakim olan hareketli hava vatandaşı endişelendirirken, Analistler kritik son dakika açıklaması geldi. Dolar 4 ay sonra 21 değil 30 değil o rakamı görecek!

Medet Ilıman kimdir Haberi

Medet Ilıman kimdir

Net Grup Yatırım ve Yönetim Danışmanlığı AŞ Genel Müdürü Medet Ilıman, yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmasına ilişkin hukuki düzenlemenin gayrimenkul sektörü ve ülke ekonomisin etkisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ilıman, yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Net Grup'un; hukuk, mali işler ve yatırım danışmanlığı alanlarında yoğunlaştığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye’ye gelerek kendilerine başvuran yabancı bir yatırımcının öncelikle hukuk departmanlarından oturum ve çalışma izni konusunda danışmanlık aldığını ifade eden Ilıman, vatandaşlık başvurusu işlemlerinin ihtiyaca göre yapıldığının altını çizdi.

Ilıman, "Ülkede oturum izni alındıktan sonra yatırım yapmak isteyenlerin şirket kurulum işlemleri tamamlanıyor. Şirketin mali işlerinin takibi yapılıyor. Yatırımları konusunda yol göstermemizi isteyen firmalara bu konuda danışmanlık hizmeti de sunuyoruz." şeklinde konuştu.

"Yabancı yatırımcıya Türk vatandaşlığı verilmesi, ekonomiye önemli katkı sağladı"

Gayrimenkul piyasasında son...