28 / 04 / 2024

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...



Tuğba Tuğman, GroupM Türkiye’nin yeni Chief People Officer’ı olarak atandı. Tuğba Tuğman, Boğaziçi Üniversitesi'nde Psikoloji ve Psikolojik Danışmanlık Çift Anadal programlarını bitirdikten daha sonra, Rotary International bursuyla bir sene boyunca University of Georgia'da psikoloji dalında misafir öğrenci olarak eğitim aldı. İşletme alanındaki yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Örgütsel Davranış bölümünde tamamladı ve tezini yönetici davranışlarının firma iklimi ve çalışan iş tatmini üzerindeki etkileri üzerine bitirdi.

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Öte yandan Akademik kariyerine devam eden Tuğman, 2023 senesinde Istanbul Rumeli Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında ikinci bir yüksek lisans yaparak Klinik Psikolog unvanını almaya da hak kazandı.

İnsan Kaynakları kariyeri boyunca profesyonel çalıştığı alanlarda yöneticilik, danışmanlık ve gelişim koçluğu alanlarında faaliyetde bulunan Tuğman, uluslararası firmalarda büyüme ve değişim süreçlerinde önemli rol oynadı. İnsan Kaynakları departman yapılanması, organizasyonel yetkinlik gelişimi, üst düzey yetkinlik değerlendirmesi, değişim yönetimi ve IK süreç ve sistem geliştirme projelerinde deneyim kazandı.

EĞİTİM VE KARİYERİ

Uluslararası Koç Federasyonu, ICF’den “Profesyonel Koç” sertifikası sahibi olan Tuğman, üst düzey yöneticilerin gelişim ve değişim süreçlerine odaklandı. Ötey yandan, Hamburg merkezinde gerçekleştirilen "Karanlıkta Diyalog Müzesi"nde empati, iletişim, takım çalışması atölyelerini gözlemleme ve deneyimleme şansı buldu. Türkiye’de farklı firmalar için grup çalışmaları tasarlayarak ve faaliyetlere liderlik ederek çeşitli projelerde bulundu. Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nde İnsan Kaynakları'nı temsilen Icra Kurulu üyeliği görevini üstlenen Tuğman, Hitay Holding- Intralot ortaklığı bulunan Bilyoner Teknoloji Şirketi’nde İnsan Kaynakları bölümünü yönetti ve organizasyonel gelişim süreçlerine liderlik etti.

GroupM Türkiye’de "Chief People Officer" olarak göreve başlayan Tuğman, şirketin İnsan ve Kültür ekibine liderlik ederek, global vizyon çerçevesinde Türkiye yönetim ekibine katkı da sağlıyor. Kendisini GroupM Türkiye olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. " denildi.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

 


Geri Dön