29 / 04 / 2024

MediaMarkt çorlu

MediaMarkt çorlu

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

Çorlu Tarım Fuarı 6 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Göngör, resmi açılış töreni 6 Ağustos'ta saat 17:00'de olacak ve bu yıl 7. kez kapıları açılacak olan Çorlu Tarım Fuarına tüm çiftçileri ve vatandaşları davet ettiğini söyledi.

Çorlu Tarım Fuarı kapılarını açıyor!

Orion Alışveriş Merkezi'nde 136 firma, 287 marka ile Trakya Bölgesi'nde düzenlenen fuarlar içerisinde rekor katılım ve yeni ilave edilen alanla 21 bin 500 metrekarelik stant alanına ulaşan Çorlu Tarım Fuarı kapılarını açıyor.

Çorlu Kayapark satılık!

2 blok halinde yükselen Çorlu Kayapark satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Kartürk Yapı projesi olarak hayata geçirilen projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Kaya Park Çorlu teslim tarihi!

Konutların metrekaresi 1,600 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Kaya Park Çorlu teslim tarihi kapsamında daireler 2014 yılının Ağustos ayında teslim edilecek. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Çorlu Kayapark Konakları satış ofisi!

Tekirdağ Çorlu'da Emlak Konut bölgesinde hayata geçirilen Çorlu Kayapark Konakları satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0282 685 48 20 / 0532 595 68 65. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...

Çorlu Kayapark daire fiyatları!

Teslimlerin 2014 yılının Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Çorlu Kayapark daire fiyatları metrekare bazında 1,600 TL'den başlıyor. Satışların devam ettiği projenin 4 bin 500 metrekaresi yeşil alana ait...

Kayapark Konakları Çorlu projesi!

Konutların satış sürecine devam edilen Kayapark Konakları Çorlu projesi Kartürk Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tekirdağ Çorlu Emlak Konut bölgesinde inşa edilen proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Çorlu'da satılık arsa: 3 milyon 255 bin liraya!

Çorlu Belediye Başkanlığı Çorlu Muhittin mahallesinde yer alan 3 bin 255 metrekare alana sahip ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

Çorlu'da icradan 130 bin TL'ye satılık dükkan!

Çorlu 3. İcra Müdürlüğü; Tekirdağ Çorlu'da yer alan dükkanı 130 bin TL'den açık arttırma ile satışa çıkarıyor. İhale; 26 Ağustos günü 11:30 - 11:40 arası yapılacak.

Emlak Konut Çorlu ve İkitelli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Çorlu ve İkitelli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı.

Çorlu'da 7 milyon 182 bin TL'ye icradan satılık arsa!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 7 milyon 182 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Çorlu satış Memurluğu tarafından 22 Eylül 2014 günü yapılacak.

MediaMarkt çorlu Haberi

MediaMarkt çorlu

Avrupa’nın en hızlı büyüyen elektronik perakende şirketi MediaMarkt, sektördeki büyüme hedefi doğrultusunda yeni yatırımlarla büyümeye ve tüketicileriyle farklı lokasyonlarda buluşmaya devam ediyor. En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerine sunan şirket, aynı gün hem Bodrum hem de Çorlu’da 2 yeni mağaza açarak toplam mağaza sayısını 62’ye çıkarmış oldu. 

 MediaMarkt’ın Çorlu mağazasında 1760 metrekare satış alanı mevcut. 20 uzman personeliyle hizmet veren mağaza, MediaMarkt’ın Çorlu’daki ilk mağazası oldu.

Aynı gün ilk kez Bodrum’da açılan mağaza ise 17 personel ve 1142 metrekarelik satış alanı ile hizmet veriyor. Bodrumluların tüm elektronik ihtiyaçlarını karşılayan mağaza, son teknoloji uygulamalarla tüketicilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

50 bine varan son teknoloji ürün ve 5 binden fazla aksesuar çeşidiyle ziyaretçilerini karşılayan mağazalarda, akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara, ultra HD televizyonlardan beyaz eşyaya...