17 / 05 / 2024

MediaMarkt Tekira AVM

MediaMarkt Tekira AVM

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

MediaMarkt Torium mağazası açıldı!

MediaMarkt Türkiye, 29 Ocak tarihinde İstanbul’da Torium AVM’deki mağazasını sunduğu özel indirimler kapsamında açtı.

MediaMarkt Torium mağazası yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, yeni mağazasını Torium AVM'de açıyor.

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

MediaMarkt mağaza sayısını 76'ya çıkardı!

MediaMarkt, aynı gün İstanbul’daki Hilltown ve Metropol AVM’de açtığı mağazalarla İstanbul’daki toplam mağaza sayısını 23’e, 27 şehirdeki mağaza sayısını ise 76’ya yükseltti.

Tavuk Dünya'sı Tekirdağ'daki 2. şubesini açtı!

Tavuk Dünyası restoran yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Restoranlar zinciri, 5 ay içinde Tekirdağ'daki 2'nci yatırımını yaptı. Tavuk Dünyası Tekira AVM'de açıldı. 

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Süleymanpaşa Belediyesi yeni bina projeleri sergileniyor!

Süleymanpaşa Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi yeni hizmet binasının 20 projesi, Tekira AVM'de sergileniyor. Sergiye, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve birçok öğrenci katıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin yeni bina projeleri görücüye çıktı!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi yeni hizmet binasının 20 projesi Tekira AVM’de açılan sergi ile görücüye çıktı.

Tekira AVM, farklı illerde potansiyel yaratıyor!

Corio Türkiye, gerçekleştirdiği yenilikler ile tüm bölgeye değer katmaya ve bölge halkı için istihdam sağlamaya  devam ediyor

Corio Türkiye, Tekira AVM yönetiminin tamamını aldı

orio Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Özlem, "çevreye saygılı, yeşil bina sertifikasyon kuruluşu olan Breeam'e kaydolup geçici skor olarak iyi seviyesini yakaladık" dedi

MediaMarkt Tekira AVM Haberi

MediaMarkt Tekira AVM

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Türkiye'deki mağaza sayısını artırmayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, marka, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açacak. 30'dan fazla kişiye istihdam yaratacak olan mağaza, on binlerce ürüne ev sahipliği yapacak. 

Yarın gerçekleştirilecek açılışta Tekirdağlılara özel indirim imkanları da sunulacak. Söz konusu indirimler arasında akıllı telefonlardan beyaz eşyaya, kahve-çay makinelerinden tost makinelerine, ütüden fırına, televizyonlardan süpürgelere, kulaklıklardan hoparlörlere ve daha birçok ürün kategorisi mevcut.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını...