13 / 05 / 2024

MediaMarkt van mağazası

MediaMarkt van mağazası

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

MediaMarkt Torium mağazası açıldı!

MediaMarkt Türkiye, 29 Ocak tarihinde İstanbul’da Torium AVM’deki mağazasını sunduğu özel indirimler kapsamında açtı.

MediaMarkt Torium mağazası yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, yeni mağazasını Torium AVM'de açıyor.

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasının açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasını da hizmete açtı.

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

Simitçi Dünyası yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'da açtı!

Simitçi Dünyası yurtiçindeki 105 mağazasından sonra yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'nın Utrecht şehrinde açtı. Açılış törenine Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım ve Utrecht Belediye Başkanı Jan Van Zanen katıldı.

Brisa, 4. ProPratik mağazasını Van'da açtı!

Brisa'nın, ağır ticari araçlara satış ve servis zinciri ProPratik'in dördüncü mağazası Van'da açıldı. Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın, yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi.

Tekzen, 106'ncı mağazasını Van'da açtı!

Ev, bahçe, ofis gibi yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, el aletlerine kadar birçok ürün grubunda ürünleri müşteriye sunan şirket, Van mağazasıyla 53'üncü ile ulaşmış oldu.

Çilek, Van'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Çilek, Van’da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya, Van’da ikinci mağazasını açtı. Tasarımlarını oda konsepti ile 800 metrekarelik mağazada sergileyen Çilek Mobilya, Van mağazasıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde toplam 12 mağazaya ulaştı.

MediaMarkt van mağazası Haberi

MediaMarkt van mağazası

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van’daki ilk mağazasını Van Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

MediaMarkt tarafından yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz son 1 haftada Türkiye'de iki mağaza açılışı yapan MediaMarkt böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu hafta içinde Mersin'de de mağaza açılışı yapan MediaMarkt Türkiye, geçtiğimiz son 1 haftada iki mağaza yatırımı gerçekleştirdi.

MediaMarkt tarafından yapılan açıklamada, görüşleri yer alan MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, şöyle konuştu:

"8'i kadın olmak üzere 20 kişiye istihdam sağlayacağımız 1.310 metrekare büyüklüğündeki mağazamızda binlerce teknolojik ürünü Van ve çevresindeki teknolojiseverlerle buluşturacağız. Bu şekilde tüketicimiz, geniş mağazamızda ürünleri test ederek ve görerek almanın keyfini yaşayacak.

Biz teknolojiseverlere en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz ve bugün Van’daki ilk mağazamızın açılışına katılan Vanlı teknolojiseverler...