05 / 05 / 2024

Medikule harita

Medikule harita

Konutların teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Medikule ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir / İstanbul...

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamid Kablan tarafından kuruldu.

Fe İnşaat Mühendislik Harita Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe İnşaat Mühendislik Harita Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kaya tarafından kuruldu.

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Doğukargın tarafından kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Genç ve Taylan Genç tarafından kuruldu.

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün İlhan tarafından kuruldu. 

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’ndan deprem çağrısı!

Elazığ’daki deprem gündemde olmaya devam ederken TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Tolga tarafından kuruldu.

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31008 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TSS Harita İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TSS Harita İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Berat Arslan ve Erdinç Dinçer tarafından kuruldu.

Medikule harita Haberi

Medikule harita

Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans kulelerinden oluşan Medikule ulaşım bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede yer alan konutların satışlarına devam ediliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Medikule Başakşehir projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. Projede toplam 1,476 daire yer alıyor. 


2 adet rezidans kulesinden oluşan Medikule ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Başakşehir bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Proje, Makro İnşaat, Akyapı,  Emlak Konut GYO ortaklığıyla konumlanıyor.



1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Bahçeşehir Medikule projesinde yer alan 1+1 konutlar dinamik, 2+1 konutlar urban olarak adlandırılıyor. 


Medikule Bahçeşehir projesinin sosyal donatı alanları arasında; sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, dinlenme alanları, fitness center, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları mevcut. 


Medikule ulaşım: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir...