08 / 05 / 2024

Medikule İstanbul telefon

Medikule İstanbul telefon

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile Başakşehir'de inşa edilen ve geçtiğimiz son baharda lansmanının gerçekleştirdiği Bahçetepe İstanbul projesinin rezidansı Medikule satılık daire fiyatları...

Cer İstanbul telefon!

Cer İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay Sone İstanbul projesinde inşaat çalışmaları Kasım ayı içerisinde başlıyor. İşte projenin detayları...

Pearl of İstanbul telefon numarası!

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşin alımlara özel olarak yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler 2 etap halinde gerçekleşecek.

Emlak Çadırı yoğun ilgi görüyor!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofisi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı 2015 Müzayedesi başladı!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı müzayedesi bugün gerçekleşiyor!149 bin TL'ye ofis!

Emlak Çadırı müzayedesi bugün Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de saat 10:00'da gerçekleşecek. Projede 220 adet daire satışa çıkacak.

Emlak Çadırı müzayedesi!

Emlak Çadırı müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de gerçekleşecek. Müzayede 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları!

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Emlak Çadırı 2015 'te yer alan 220 adet ev Medikule İstanbul Rezidans ‘ta bulunuyor.

Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi!

Emlak Çadırı 2015 müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de düzenlenecek. Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Medikule İstanbul, Merkez Kayaşehir AVM ve Merkez Kayaşehir Plaza'daki konut, dükkan ve ofislerin satışa sunulduğu Emlak Çadırı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 adet konut ile birlikte dükkan ve ofisler de satışa sunulacak.

Medikule İstanbul telefon Haberi

Medikule İstanbul telefon

Medikule satılık daire fiyatları haberimizde bulunuyor. Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile Başakşehir'de inşa edilen ve geçtiğimiz son baharda lansmanının gerçekleştirdiği Bahçetepe İstanbul projesinin rezidansı olarak konumlandırılan Medikule İstanbul'da 2 blok bulunuyor. Projedeki bloklar 30'ar katlı olarak tasarlandı.


Medikule İstanbul satılık daire!


Medikule İstanbul satılık daire fiyatları 172 bin liradan başlıyor. Projede ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 200 lira olarak belirlendi. Sağlıkkent'in hemen karşısında yer alan Medikule İstanbul'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 1+1'ler dinamik, 2+1'ler urban daire olarak isimlendiriliyor.


Projede;  yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları bulunuyor.


Medikule İstanbul projesinde satışlar 13 Temmuz'da başlayacak.


Medikule Adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir...